Quantcast
THE STREAM

Με 10 ολόκληρα ευρώ μείωση στα PCR ξεκινά η κυβέρνηση τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου

Πήρατε αυτό που θέλατε πληβείοι, άντε να τεσταριστείτε τώρα


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2022

It’s official – μπορείτε πλέον να σταματήσετε τη γκρίνια. Η κυβέρνηση άκουσε τη φωνή του βασανισμένου ελληνικού λαού και αποφάσισε να ρυθμίσει την τιμή των τεστ PCR, τα οποία έχουν γίνει σημαντικότερα από ποτέ λόγω μετάλλαξης Όμικρον. Στα περισσότερα διαγνωστικά κέντρα το μοριακό τεστ κόστιζε περί τα 60 ευρώ, οπότε ο κόσμος είχε αρχίσει να διατυπώνει απίστευτες απαιτήσεις, όπως ότι θα μπορούσαν να είναι τελείως δωρεάν, να δικαιούται ο κάθε πολίτης κάποια δωρεάν το μήνα ή να είναι αρκετά πιο φτηνά, όπως συμβαίνει σε χώρες πλουσιότερες από την Ελλάδα.

Κάποια στιγμή, η κυβέρνηση σας βαρέθηκε και αποφάσισε να βάλει πλαφόν (μέσω επερχόμενης ΚΥΑ) στην τιμή τους μπας και σκάσετε. Η πτώση της τιμής είναι αρκετά εντυπωσιακή ώστε να σας κόψει την ανάσα τόσο απότομα που θα νομίζετε ότι πάθατε covid: Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η κυβέρνηση αποφάσισε ότι η τιμή τους θα πέσει 10 ευρώ και θα πάει στα 50 ευρώ.

Όπως είπε ο αρχιdealer Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ:

«[Έρχεται] νέα υπουργική απόφαση με χαμηλότερη τιμή για το μοριακό τεστ. Θα είναι κάτω από 60 ευρώ.

Θα πρόκειται για διατίμηση, όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να το τηρήσουν. Θα είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, είμαστε ήδη φθηνοί στην τιμή των PCR. Να έχουμε στο μυαλό μας, ότι η διατίμηση θα είναι συμφέρουσα για τον πολίτη αλλά δεν θα θέτει σε κίνδυνο τη διαδικασία των τεστ.»

Εάν τα περισσότερα εργαστήρια δεν έχουν το παραμικρό κέρδος ή και μικρή ζημιά, τότε τα τεστ θα γίνονται από λιγότερα κέντρα και η αναμονή και η πίεση θα αυξηθεί στα υπόλοιπα.»

Το καλό με τη νέα τιμή είναι ότι τώρα μπορείτε να τα πάρετε και ως Χριστουγεννιάτικο δωράκι για τους φίλους σας, αν τους έχετε ξεχάσει.

 

Best of internet