Quantcast
THE STREAM

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σε ενάμιση μήνα πανδημία τέλος, ταμείο ο τουρισμός και ΟΛΑ ΠΟΠΑ»

Ό,τι μπορεί να θέλετε στη ζωή σας, το υποσχέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης


THE NEWSROOM · 3 Ιανουαρίου 2022

Δε θέλουμε τίποτα λιγότερο από τα πάντα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Θέλουμε ζωή και όχι επιβίωση, θέλουμε επιστροφή σε αυτά που είχαμε (οκ, μπορεί και να μην τα είχαμε). Ακόμη κι αν οι αριθμοί όσων νόσησαν αυτή την περίοδο πάνε να θυμίσουν τιμές αγοράς σπιτιού στο κέντρο, πρέπει κάποιος να μας θυμίζει ότι υπάρχει έξοδος από αυτή την κατάσταση.

Και ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο κάποιος, αν όχι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός για τις δύσκολες στιγμές, ο άνθρωπος που δε χάνει ποτέ την αισιοδοξία του; Αυτό ακριβώς έδειξε και σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη:

«Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι της εστίασης να πουν το εξής: Είχαμε χασούρα μεγάλη, τώρα η δουλειά δεν ξέρουμε αν θα βελτιωθεί, ή αν θα είναι στα ίδια χάλια, αν δεν μπουν σε αναστολή κάποιοι θα υπάρξουν απολύσεις. Ήδη με πήραν τηλέφωνο εργαζόμενοι και μου λένε: Ρώτησε σε παρακαλώ, είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι…»

Για να πάρει την εξής καυλωτική εκτίμηση/πρόβλεψη/προφητεία:

«Οι εργαζόμενοι στην εστίαση να μην ανησυχούν. Η εστίαση είναι ο χώρος που δεν βρίσκει εργαζόμενους, με το κιάλι δεν βρίσκουν. Σε ένα μήνα-ενάμισι,  η πανδημία θα έχει τελειώσει, ο τουρισμός μας θα πάει καταπληκτικά φέτος… Η εστίαση δεν έχει κανένα πρόβλημα το 2022.»

Κι επειδή τόλμησαν να υπονοήσουν «που τα ξέρεις όλα αυτά εσύ μύστη μου», Η προφητεία είναι προφανώς βασισμένη σε διεθνή facts and logic:

«Έχετε δίκιο, ακολουθώ το μοντέλο που είδαμε στη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλεια. Ταχεία κορύφωση, ταχεία αποκλιμάκωση.»

Δείτε την επίμαχη στιγμή:

Και εδώ στο 18’23” :

Σήμερα έγινε και κάτι ακόμη: Κάποιοι εχθροί της Πίστεώς μας τον κατηγόρησαν γιατί νωρίτερα έφτυσε τον κόρφο του (να μη βασκαθείτε) ζωντανά στον αέρα της ίδιας εκπομπής:

Αυτούς τους τάπωσε με κάτι βιβλικά για να πάθουν αναφυλαξία:

Με τη δύναμη του μυαλού του όλα αυτά, έτσι;

Best of internet