Quantcast
THE STREAM

«ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ» ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος με το που μπήκε το 2022

Το resolution του ηγέτη των (πρώην;) ΑΝΕΛ λογικά είναι να ασπαστεί τον μαχητικό φεμινισμό


THE NEWSROOM · 3 Ιανουαρίου 2022

Βρίσκεστε μήπως στη δύσκολη θέση να μπαίνετε στο 2022 χωρίς όραμα; Δεν έχετε resolution για το Νέο Έτος; Πιστεύετε ότι όλα θα μείνουν τα ίδια; Όχι, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο Πάνος (o) Καμμένος  δείχνει τον δρόμο.

Ναι, μιλάμε για τον πολέμαρχο των ΑΝΕΛ που βρέθηκε να διαφεντεύει το υπουργείο Αμύνης στις δύο κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Όπως όλα δείχνουν, ο Πανοκαμμένος δε χάθηκε στη λήθη μετά τις εκλογές του 2019, αλλά επέστρεψε ανανεωμένος με σκοπό να αγαπηθεί από μια νέα γενιά οπαδών. Κοινώς, έφτιαξε Instagram.

Ο λογαριασμός του κ. Καμμένου υπάρχει εδώ και ένα χρόνο περίπου, στον οποίο έχει ανεβάσει 80 φωτογραφίες από παλιές (κι αγαπημένες) και πιο πρόσφατες στιγμές. Εκτός όμως από το να μας θυμίζει τα περασμένα μεγαλεία, ο πρώην ΥΠΕΘΑ του ΣΥΡΙΖΑ μας θυμίζει και την εποχή στην οποία βρισκόμαστε. Αυτό ακριβώς έκανε χτες όταν ανέβασε μια φωτογραφία του, στην οποία φοράει ένα t-shirt που φέρει το μήνυμα «Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ» (Patriarchy is over).

Η δε λεζάντα ήταν η εξής:

«Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και σεβασμό στις πριγκίπισσες που μας φέρνουν στον κόσμο που μας συντροφεύουν στην ζωή και που μας αγαπούν σαν κόρες χωρίς όρια.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kammenos (@kammenos.panos)


Αν μη τι άλλο, το γούστο t-shirt είναι μια επιλογή συνεπής για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του μεγάλου ανδρός:

Best of internet