Quantcast
THE STREAM

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Οι 10 σπουδαιότερες στιγμές παραφροσύνης που έγιναν ζωντανά on camera το 2021

Οι καλύτερες στιγμές αθάνατης Ελληνικής πραγματικότητας live (στο ΟΑΚΑ)


THE NEWSROOM · 30 Δεκεμβρίου 2021

Ας το παραδεχτούμε ανοιχτά, αγαπητές φίλες και φίλοι. Όλου του κόσμου τα σκετσάκια μαζί δε μπορούν να αντισταθούν σε ένα (1) καλό live βίντεο. Αγνοήστε για μια στιγμή ότι ζούμε σε μια περίοδο που μοιάζει να είναι 100% σκηνοθετημένο σκετσάκι και 100% (extra) raw αμοντάριστο βίντεο ταυτόχρονα και ελάτε να ξαναδούμε μαζί μερικές από τις πιο καλτ στιγμές που καταγράφηκαν σε κάμερα το 2021.

Γιατί η κάμερα των ΜΜΕ κατέγραψε διάφορα επικά πράγματα. Μαζέψαμε λοιπόν τα 10 καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε:

Η Πτώση

Αν είσαι ο πραγματογνώμονας, είναι να βγαίνεις απ’τα ρούχα σου (no pun intended). Πας να κάνεις την πιο τυπική δουλειά στον κόσμο (έστω και αν είναι για μια σημαντική υπόθεση δολοφονίας) καταλήγεις να σου πέφτει το παντελόνι ζωντανά στην εκπομπή της Κουτσελίνη. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος σε κάνει βίντεο το Luben. Στη θέση του, εμείς θα μας κάναμε unfollow και report. Μπορεί και μπλοκ.

Όταν στα ΣΚΑΪ το παιχνίδι στο χιόνι

Δεν ξέρουμε αν οι επιδρομείς στην Αγία Παρασκευή ασχολήθηκαν τόσο πολύ με τη σκοποβολή σε βάρος της ρεπόρτερ επειδή αυτή κάλυπτε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ πιθανό, διότι το κανάλι του Φαλήρου είναι από τα πλέον αγαπητά στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, η ρεπόρτερ είχε την τύχη να πρωταγωνιστήσει σε ένα (οκ, περίπου) fatality με χιόνι. Ένα χιονality, αν το θέλετε.

 

Τα πρώτα πυροσβεστικά μπινελίκια της ιστορίας

Το πιο εντυπωσιακό εδώ είναι ότι ο εκνευρισμός του πυροσβέστη δεν προέκυψε κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού, αλλά των καταστροφικών (όχι τόσο πολύ, αλλά και πάλι) χιονοπτώσεων του χειμώνα. Γενικά, όλο το χρόνο έχουμε τη χαρά να βλέπουμε κλιματικές καταστροφές. Καλά θα πάει αυτό.

Κωλ Me

Ή booty κωλ, έτσι για τον πλεονασμό. Γενικά, μπορούμε να κάνουμε πολλή ώρα αυτά τα αστεία. Τι, δε θέλετε; Πως γίνεται αυτό;

Ο σκληρότερος τύπος της Θεσσαλίας

Δε θα πούμε πολλά εδώ. Πιστεύουμε ότι ακόμη και ο Βούδας θα έδινε ρισπέκτ σε αυτόν τον άνθρωπο για την εσωτερική του γαλήνη. Άμα σκεφτεί ποτέ να γίνει πιλότος, εμείς θα τον στηρίξουμε.

Τάτι vs Παπάκι

Ρεπόρτερ της Τατιάνας Στεφανίδου δέχεται κάμποσα κοπλιμέντα στα γαλλικά από περαστικό δίκυκλο. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, η δημοσιογραφία είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε αυτή τη χώρα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο οδηγός δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για την εκπομπή της Τάτι, αλλά ότι απλά είδε κάμερες. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή, όμως; Διακρίσεις;

Σεξουαλική αγωγή στας Σέρρας

Το ότι κάποιοι βρίσκονται σε αναστολή δε σημαίνει ότι πρέπει να έχουν και αναστολές. Κάπως έτσι, ο καμεραμάν βρέθηκε να ακούει μια διάλεξη περί ποδολάγνων και πορνολάγνων. Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα.

Ο τυφώνας Σταμάτης

Όχι, δεν έχει να κάνει με αυτό το νέο χόμπι των μετεωρολόγων να δίνουν ονόματα στις κακοκαιρίες. Αυτό που συνέβη ήταν ότι η ομάδα των Λιάγκα και Σκορδά απλά δεν μπορούσε να είναι έτοιμη για αυτό που τους έλαχε, δηλαδή για ένα τσουνάμι υπαρξιακοφιλοσοφικών ιδεών. Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;

Πυλωτική διαβάση στο Κυψέλη 17

Το αγαπημένο του γράφοντος, αν έχετε αυτή την απορία. Η εν λόγω κυρία απλά μας ευλόγησε με αυτό το βίντεο χωρίς να το έχει καν σκοπό. Τι άλλο να πει κανείς; Αφού κάνουν το σεκς στις πυλωτές.

Μητσοτάκη, ξες κάτι;

Κράτησε για το μεγαλύτερο μέρος της φετινής χρονιάς. Εδώ το πρώτο επεισόδιο ήταν τόσο πετυχημένο που βγήκε ολόκληρη σειρά. Δεν ξέρουμε καν αν έχει λήξει ή αν θα συνεχίσουμε να ακούμε τη γνωστή πολεμική ιαχή από περαστικά μηχανάκια ως το 2122. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Best of internet