Quantcast
THE STREAM

Ο ΥΠΟ δηλώνει ανοιχτά ΣΥΡΙΖΑ στo Insta, φέρνει την Αριστερά στην Ελλάδα

Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει ότι ο Υποτέσλα θα είναι και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αλλά το ελπίζουμε


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2021

Μία βαρυσήμαντη δήλωση που σημαίνει πολλά (ή μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, θα δείξει) έκανε σήμερα ο πνευματικός μπαμπάς των trappers της χώρας, Τάσος «Υποτέσλα» Καρακώστας, κατά κόσμον Υποχθόνιος ή ακόμη καλύτερα, ΥΠΟ. Όπως μπορεί να θυμάστε, ο ΥΠΟ περνάει μια μεταβατική περίοδο στα επαγγελματικά του μετά την όχι ακριβώς εθελούσια έξοδό του από την Capital και μεταξύ άλλων την έχει δει οινοπαραγωγός:

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι έχει να σταματήσει να ασχολείται με τα δύο πράγματα για τα οποία τον αγαπήσαμε. Το ένα είναι προφανώς η μουσική. Το άλλο είναι η πολιτική, ένα πεδίο στο οποίο ο ΥΠΟ έχει να δείξει πολύ συγκεκριμένες απόψεις.

Εκτός από τις PR φώτος με όλο το ΣΥΡΙΖA gang, o ΥΠΟ είχε δημοσιεύσει κι ένα άτυπο προεκλογικό βίντεο για τις ευρωεκλογές του 2019. Το βίντεο δεν καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει το κόμμα της Κουμουνδούρου ή κάτι τέτοιο, απλά μας ενημέρωνε ότι «το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά στην τρύπα του».

Σε κάθε περίπτωση, μνημονεύεται γιατί είναι το μόνο προεκλογικό σποτ με soundtrack το «Μαμά;»:


Δυόμιση χρόνια μετά, ο ΥΠΟ αποφάσισε να τοποθετηθεί πιο ευθέως από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία, όπου μπορούμε να δούμε τον ίδιο ως ομιλητή σε ιδιαίτερα επίσημη εκδήλωση (ή κάτι τέτοιο) του ΣΥΡΙΖΑ. Άμα θέλετε τη γνώμη μας, εμείς θα χαιρόμασταν να τον δούμε και διάδοχο του Τσίπρα.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από την εξής λεζάντα:

«Έχουμε λόγο στο λαό… και συγκεκριμένα στο 99.9% … η μια μονάδα ! Είναι η elite της χώρας που απολαμβάνει τον πόνο σου λαέ.»


Η επιλογή του ΥΠΟ αποθεώθηκε στα σχόλια, όπου μεταξύ άλλων μπορούμε να δούμε τον Fly Lo να καταθέτει προγραμματικές ιδέες:

Τον Bossikan να παίρνει μεγάλες αποφάσεις:

Τον Χαρμάνη να αυτοπροτείνεται για κυβερνητική θέση:

Και τη Ρένα Δούρου να κάθεται με τη νεολαία:

Μέχρι στιγμής, η μόνη επιβεβαιωμένη ημερομηνία για βουλευτικές εκλογές είναι η τετραετία, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023. Δεν ξέρουμε αν το παραπάνω ποστ σημαίνει ότι ο Υποτέσλα κατέβει βουλευτής Κοζάνης, αλλά θα μπορούσαμε να υποψιαστούμε κάτι τέτοιο.

 

Best of internet