Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, η Σάσα Σταμάτη κάνει ντου για να σταματήσει παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Η γνωστή δημοσιογράφος πήρε τη συνοδεία της και όρμηξε στη σκηνή του γνωστού κωμικού για μια γόνιμη (μπορεί και όχι) συζήτηση


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2021

Μια σκηνή παραφροσύνης αλλά από Μεξικάνικο σίριαλ προστέθηκε στο χτεσινό σόου του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Η παράσταση που έδινε στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» ο γνωστός κωμικός διακόπηκε από μια κατεπείγουσα παρέμβαση/επιτόπου κριτική της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη, η οποία συνοδευόταν από τρεις συνοδούς/συνθεατές/συν-κριτικούς θεάτρου, ο ένας με ιδιαίτερα αντισυμβατική για τον ρόλο του σωματοδωμή.

Σύμφωνα με ένα tweet θεατή που έγινε viral, η αιτία της παρέμβασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (η δημοσιογράφος και οι φίλοι της ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και μπήκαν αρχοντικά στο personal space του κωμικού) ο Χ. Ζαραλίκος σατίριζε στην παράσταση τον γνωστό επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε κάθε περίπτωση, είναι εμφανές ότι η κ Σταμάτη αποφάσισε να debate-άρει live τον κ. Ζαραλίκο επί του θέματος και γενικώς.

Όπως φαίνεται να του είπε:

– Γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;

– Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης.

Από την άλλη, η κ. Σταμάτη φαίνεται ότι είχε αγοράσει εισιτήρια για την ίδια και τους τρεις συνοδοιπόρους της (αν και όχι με το όνομά της, όπως όλα δείχνουν), οπότε όλο το σκηνικό μπορεί να θεωρηθεί απλά ένας υγιής διάλογος του ηθοποιού με το κοινό. Το όλο σκηνικό καταγράφηκε από κάμερες, οι οποίες μεταξύ άλλων έπιασαν την έφοδο της Σάσας με τους δύο από τους τρεις (ο τρίτος τράβαγε βίντεο), τον αντίλογο του κ. Ζαραλίκου («εδώ δε βρίζουμε», «θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει…») και τις διαμαρτυρίες του κοινού που φώναζαν στη Σάσα Σταμάτη να αποκτήσει τη χάρη του ονόματός της (κοινώς να σταματήσει).

Δείτε το βίντεο:

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ζαραλίκος δεν κρατήθηκε μετά την αποχώρηση της κ. Σταμάτη και εντέλει, τη λήξη της παράστασης. Αυτή τη στιγμή, το hashtag «Ζαραλικος» έχει κάπου 11000 tweets:

Δηλώσεις της κ. Σταμάτη για το περιστατικό δεν έχουμε, ελπίζουμε σε μια σειρά από παθιασμένα Instagram stories.

 

 

Best of internet