Quantcast
THE STREAM

Προσφορά 1+1 πιτόγυρα και rapid test παρέχει σουβλατζίδικο / θεραπευτήριο του Βόλου

Δοκιμάστε τις αντοχές σας στα σουβλάκια και τον Covid, είναι η λογική του μαγαζιού της Νέας Ιωνίας+


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2021

Τη δική του εκδοχή της Black Friday παρουσίασε ένα σουβλακοπωλείο της Νέας Ιωνίας Βόλου. Το κατάστημα με το ευφάνταστο (εμείς εγκρίνουμε, μη νομίζετε) όνομα «ΠανΟιΓύροι» αποφάσισε ότι η ταχύτατη αύξηση των κρουσμάτων δίνει την πάσα για μια πολύ ξεχωριστή προσφορά: Πιο συγκεκριμένα, το Βολιώτικο ψητοπωλείο δίνει rapid test δώρο με τα σουβλάκια αν η παραγγελία είναι τουλάχιστον 20 ευρώ.

Μη νομίσετε μάλιστα ότι προσφέρουν κανένα ταπεινό self test. Το «ΠανΟιΓύροι» έχει συνάψει σχετική συνεργασία με φαρμακείο, το οποίο θα πραγματοποιήσει το τεστ. Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά οργανωμένα που η διεύθυνση του φαρμακείου θα είναι γραμμένη στην απόδειξη με σφραγίδα του καταστήματος.

Όπως λέει η ανακοίνωση του μαγαζιού στο Facebook:

«Το Γυράδικο «ΠανΟιΓύροι» όπως πάντα πρωτοτυπεί έτσι και τώρα με μια μεγάλη προσφορά λόγο της συγκυρίας: Σε παραγγελία άνω των 20€, δώρο ένα rapiid test σε συνεργαζόμενο φαρμακείο, όπου η διεύθυνση του θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής με σφραγίδα του καταστήματος μας ώστε να πάτε να το κάνετε Δωρεάν! Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή.»


Ακούγεται πιο λειτουργικό και κυρίως, πιο συμβατό με την ελληνική κουλτούρα από τις καμπάνιες του Πλεύρη, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Best of internet