Quantcast
THE STREAM

«Έχουν αρχίσει και παίρνουν τηλ οι Νεοδημοκράτες γιατί με φοβούνται» αποκάλυψε ο ΓΑΠ

Ας τρέμουν οι κυρίαρχες τάξεις μπροστά σε έναν νέο Παπανδρέου στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2021

Ότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά, όλοι το γνωρίζουν. Αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι ούτε η Δεξιά ξεχνά τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ. Και ως γνωστόν, ΠΑΣΟΚ (ή έστω, ΚΙΝΑΛ) σημαίνει Παπανδρέου.

Μετά τον τραγικό χαμό της Φώφης Γεννηματά, το ΚΙΝΑΛ ως γνωστόν ψάχνει τον επόμενο ηγέτη του. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της MRB, η κούρσα έχει τρεις βασικούς υποψήφιους, των οποίων τη σκόνη τρώνε όλοι οι υπόλοιποι. Αυτοί είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν ξέρουμε ποιος είναι για σας ο πιο αγαπημένος, όμως αν πιστέψουμε τον πρώτο από αυτούς , η ΝΔ έχει καταλάβει ήδη ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος για τη συνεχιζόμενη βασιλεία της. Οπότε, έχει ξεκινήσει τις δόλιες εξωθεσμικές παρεμβάσεις: Κοινώς, άρχισε να παίρνει τηλ.

Όπως είπε στον Alpha:

«Ξέρω ότι στελέχη της ΝΔ παίρνουν τηλέφωνα για συγκεκριμένους υποψηφίους. Δεν θα πω ονόματα, αλλά είναι δεδομένο. Προφανώς κάτι φοβούνται στη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ ξαναμπαίνει στο προσκήνιο της πολιτικής, αλλά τα αντισώματα της παράταξης είναι δυνατά και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν να παίξουν ρόλο αυτές οι παρεμβάσεις.»

Εντέλει, έριξε και το αναγκαίο σάλπισμα μάχης:

«Υπάρχει ο μόνιμος στόχος, ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν ελέγχουν. Kάποιοι θέλουν ένα ΚΙΝΑΛ μικρό, βολικό και ελεγχόμενο.»

Δείτε το βίντεο:

Το θέμα για τον ΓΑΠ είναι να βρει έμπιστους συνεργάτες, εμείς προτάσεις έχουμε να κάνουμε:

Best of internet