Quantcast
THE STREAM

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει κόμμα γιατί η Βουλή έχει κάτι μαζί του

Ο έγκριτος δημοσιογράφος και εκδότης ετοιμάζεται να κάνει τον κοινοβουλευτικό μας βίο λίγο πιο πλούσιο


THE NEWSROOM · 18 Νοεμβρίου 2021

Τα όρια αντοχής του στη γραφικότητα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα της χώρας αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο Στέφανος Χίος, ο άνθρωπος που πραγματικά δε χρειάζεται συστάσεις, δήλωσε ότι ιδρύει πολιτικό κόμμα. Τι περιεχόμενο θα έχει αυτό; Υπέρ της δημοκρατίας, της ανοιχτής κοινωνίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προστασίας των μειονοτήτων, φυσικά. Το όνομα αυτού; Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση.

Αυτό το λέμε γιατί ο κ. Χίος δήλωσε ότι έχει σαν στόχο του να αντιμετωπίσει τους φασιστικούς πυρήνες που έχουν στηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Υποθέτουμε λοιπόν ότι ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό» έχει σκοπό να δημιουργήσει το πρώτο αντιφασιστικό κόμμα της χώρας, που βέβαια θα απαρτίζεται από Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι θα έχουν μάλιστα καθαρό ποινικό μητρώο.

Όπως είπε:

«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Tις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα.»

Δείτε το βίντεο:

Εμείς απλά είμαστε stand-by για να υποδεχθούμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Best of internet