Quantcast
THE STREAM

Στο κοινωνικό ντοκιμαντέρ Φάρμα θα πολιτευθεί ο Μακεδόνας της καρδιά μας, Παναγιώτης Ψωμιάδης

Την πιο reality μεταγραφή όλων των εποχών έκανε το ριάλιτι του ΑΝΤ1


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2021

Η αλήθεια είναι ότι είχε περάσει πολύς καιρός χωρίς ψωμιαδικά νέα και η έλλειψη είχε αρχίσει να μας πειράζει. Ευτυχώς, η μοίρα δε μας ξέχασε και μας κέρασε μια υπέροχη είδηση που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο του Ζορό.

Το νέο είναι ότι ο πολυτάλαντος πολιτικός πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του ριάλιτι «Φάρμα» που ξεκινάει αυτές τις μέρες τον δεύτερο κύκλο του. Ο ΑΝΤ1 έκανε το αίτημα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε το μεγάλο ΝΑΙ και χιλιάδες τηλεοπτικές καρδιές χτύπησαν δυνατά. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο 73χρονος πρώην βουλευτής, περιφερειάρχης και νομάρχης Θεσσαλονίκης, αλλά και διακεκριμένος διασκεδαστής. Στο σχετικό βίντεο, μπορούμε να τον καμαρώσουμε μέσα σε κάτι ελιές ντυμένο με τζάκετ παραλλαγής, σαν βετεράνος αγροτοΕΠΟΠ.

Όπως είπε:

«Μπαίνουμε στην Φάρμα μαζί με τα άλλα παιδιά για να αποδείξουμε ότι και εμείς μπορούμε. Μπορούμε να γίνουμε και εμείς αγρότες. Μπορούμε να ζήσουμε στο χωριό.»

Να πούμε εδώ ότι ο κ. Ψωμιάδης θα πλαισιωθεί από διάφορες ηχηρές παρουσίες, όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Αθανασία Τσουμελέκα, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Λευτέρης Πανταζής και η Σάσα Μπάστα. Αυτό, κυρίες και κύριοι, εμείς το λέμε all star line-up (αν και όχι all STAR, επειδή είναι στον ΑΝΤ1).

Δείτε το βίντεο:

Τι να πούμε, απλά αισθανόμαστε ευλογημένοι για αυτή την τηλεόραση.

Best of internet