Quantcast
THE STREAM

Ράπερ βρέθηκε μπλεγμένος σε μαχαιρώματα στη Λένορμαν, γιατί η Ελλάδα είναι trap βιντεοκλίπ

Ο απολογισμός ήταν δύο τραυματίες και πέντε προσαγωγές/συλλήψεις


THE NEWSROOM · 10 Νοεμβρίου 2021

Τελικά κάποια trap βιντεοκλίπ είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή. Αναφερόμαστε στα μαχαιρώματα που έπαιξαν χτες Τρίτη 9/11 έξω από καφετέρια στην οδό Λένορμαν, στα οποία συμμετείχε και ο γνωστός τράπερ Thug Slime.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο μουσικός και συνεργάτης του Light ανήκε σε μία από τις δύο ομάδες που συνεπλάκησαν και φέρεται να τραυμάτισε ο ίδιος με μαχαίρι έναν διανομέα, με το οποίο υποτίθεται ότι είχε προσωπικές διαφορές. Η συμπλοκή δεν άφησε πίσω της σοβαρούς τραυματισμούς: Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αλλά πήραν σύντομα εξιτήριο. Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία πραγματοποίησε 5 συλλήψεις.

 

Τα ΜΜΕ μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι ο άνδρας που μαχαίρωσε ο Thug Slime είναι πατέρας τριών παιδιών και ότι ένα 10χρονο παιδί ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν ήταν το παιδί του διανομέα. Ο ίδιος ο τράπερ προσήχθη ή/και συνελήφθη και ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο του βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε το 2010 και ότι συμμετείχε σε βιντεοκλίπ που κυκλοφόρησε πριν μόλις 4 μέρες:

Αν μη τι άλλο, shit got real.

 

Best of internet