Quantcast
THE STREAM

Σήμερα η μέρα που (ίσως ) θα παίξουν τα Κάρμινα Μπουράνα για την υποψηφιότητα του ΓΑΠ

Πιο κοντά από ποτέ είναι η ανακοίνωση ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου θα είναι ένας από τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝΑΛ


THE NEWSROOM · 20 Οκτωβρίου 2021

Ασταμάτητος φαίνεται να είναι πλέον ο πιο αθλητικός πρωθυπουργός όλων των εποχών, σύμφωνα με πολλές αναφορές των ΜΜΕ. Ο Γεώργιος Παπανδρέου, κατά κόσμον ΓΑΠ, είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, η οποία θα είναι η 7η κατά σειρά και πιθανόν φαρμακερή.

Η στιγμή της αλήθειας είναι πολύ πιθανόν να έρθει σήμερα, μετά την επιστροφή του διακεκριμένου ποδηλάτη από την Κωνσταντινούπολη, όπου παραθερίζει παραβρίσκεται για συναντήσεις με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Από τους άλλους 6 υποψήφιους, μόνο ένας έχει δηλώσει πρόθεση να αποσυρθεί για χάρη του ΓΑΠ: Ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Οι άλλοι δείχνουν ακόμη πολύ πεισμένοι. Σε κάθε περίπτωση, η υποψηφιότητά του έχει προκαλέσει αναστάτωση, διότι οι αναφορές λένε ότι από την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής έχουν μαζευτεί ήδη πάνω από 80 υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Ένας από αυτούς που τοποθετήθηκαν ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επέμεινε ότι δε θα κάνει πίσω κι ότι θα κερδίσει τις εκλογές:

«Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα.»

Όπως και να’χει, ο κόσμος είναι έτοιμος να ξεχυθεί στους δρόμους

Πάντως άμα είναι αν ξεκινήσουμε ξανά από το «Λεφτά υπάρχουν» και να φτάσουμε ως τα 4 μνημόνια θα θέλαμε να χάσουμε και 12 χρόνια σε ηλικία (αλλά όχι από τη σύνταξη).

 

Best of internet