Quantcast
THE STREAM

1+1 συμπυκνωμένα επεισόδια Big Brother σκέφτεται ο ΣΚΑΪ λόγω της ψόφιας τηλεθέασης

Η εκπομπή που μας δίδαξε τι σημαίνει κορυφή στο trash δείχνει να μην πηγαίνει καθόλου καλά στα νούμερα


THE NEWSROOM · 1 Οκτωβρίου 2021

Για πιστόλι φαίνεται ότι πηγαίνει το αριστούργημα της 8ης τέχνης (η τηλεόραση δεν είναι αυτή; δεν είμαστε και 100% σίγουροι) που λέγεται ελληνικό Big Brother. Μετά από έναν περίπου μήνα, το καμάρι του ΣΚΑΪ  αγκομαχάει από νούμερα τηλεθέασης, τόσο στα καθημερινά επεισόδια όσο και στα live.

Έτσι, το πολυαγαπημένο κανάλι του Φαλήρου πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις ως προς το μέλλον της εκπομπής. Η μία εκδοχή είναι συμπιεστούν τα επεισόδια (κοινώς να ενωθούν) για να λήξει πιο νωρίς το συγκλονιστικό αυτό show – ας μην ξεχνάμε στις 15-17 Δεκεμβρίου ξεκινάει το Survivor. Ως προς τις απόψεις για την ίδια την εκπομπή, οι συντελεστές της έχουν μοιραστεί σε δύο ομάδες: Οι μεν πιστεύουν ότι είναι οκ ως έχει και οι δε ότι οι παρουσιαστές δεν το έχουν, σε αντίθεση με το περσινό team.


Υπενθυμίζουμε ότι το Big Brother και ο ΣΚΑΪ δέχτηκε πέρσι μια βιβλικών διαστάσεων βροχή από γαμωσταυρίδια λόγω της χύμα τοποθέτησης υπέρ του βιασμού από τον παίχτη Αντώνη Αλεξανδρίδη. Προς γενική έκπληξη, ακόμα και η απομάκρυνση αυτού του παίχτη δεν βελτίωσε ιδιαίτερα την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Best of internet