Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, φόρος τιμής στο OnlyFans είναι το logo του καινούριου TaxisNet

Η νέα ψηφιακή πύλη MyAADE διάλεξε μία πολύ συγκεκριμένη αναφορά για τα γραφιστικά της


THE NEWSROOM · 16 Σεπτεμβρίου 2021

Όλοι πρέπει κάπου κάπου να κάνουμε ένα rebranding στον εαυτό μας, και γιατί το γνωστό μας Taxisnet να μην έχει δικαίωμα σε ένα extreme makeover; Για την ακρίβεια, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αποκτά ένα ολοκαίνουριο portal, ονόματι myAADE, το οποίο θα αντικαταστήσει το παλιό καλό Taxisnet.

Το νέο site θα διαθέτει ακόμη περισσότερες υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις. Αυτά δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Διοικητής της Αρχής, Γιώργος Πιτσιλής. Όπως είπε:

«Tο Taxisnet γίνεται πλέον MyAADE.
Mε τη νέα ψηφιακή μας πύλη, συνδυάζουμε ψηφιακή ευφυΐα και συναισθηματική νοημοσύνη, με σκοπό οι ψηφιακές μας υπηρεσίες να σχεδιάζονται και να προσφέρονται στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από την οπτική του πολίτη.»
Συμπλήρωσε επίσης ότι το νέο portal θα παρέχει περισσότερες από 250 ψηφιακές συναλλαγές και πολύ πιο φιλικό user interface. Σύμφωνα με την παρουσίαση, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών εξοικονομεί κάπου 2 εκατομμύρια ώρες το χρόνο. Γενικά, το νέο site θα έχει πολλές δυνατότητες, θα μπορεί κανείς να βγάλει ΑΦΜ και κλειδάριθμο, να μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υποβολής του αιτήματός τους, αλλά και το χρόνο διεκπεραίωσής του, θα κάνει παπάδες γενικά. Ή τέλος πάντων, αυτό υπόσχεται η αρχή.
Το ενδιαφέρον είναι άλλο. Το logo του myAADE είναι το εξής:

Σας θυμίζει κι εσάς κάτι;

Για να δούμε πόσο μακριά θα πάει αυτό το rebranding.

 

 

Best of internet