Quantcast
THE STREAM

Ζακυνθινός εξεγείρεται ατομικά ενάντια σε παπά που ήταν υπέρ των εμβολίων

Εξαπλώνεται το κίνημα ενάντια στην υποταγμένη Εκκλησία που θέλει να μας εμβολιάσει κι άλλα τέτοια σατανικά


THE NEWSROOM · 28 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησε στις Κυκλάδες και συνεχίζεται στο Ιόνιο. Μιλάμε φυσικά για την εξέγερση κατά του προδοτικού ρόλου της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία ξέχασε ότι ο ρόλος της είναι να παρέχει σκοταδισμό εφ’ όλης της ύλης και αποφάσισε να στηρίξει την καμπάνια για τον εμβολιασμό. Υπενθυμίζουμε ότι έχει εκδώσει και σχετική εγκύκλιο, αυτή που είχε σκίσει η ζηλώτρια από την Πάρο.

Η συνέχεια έμμελε να δοθεί στη Ζάκυνθο έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα. Μετά τη λειτουργία (και κάτι πυροτεχνήματα), ο ιερέας είπε ότι παρακαλούμε μεν τον Θεό να μας λυτρώσει από την πανδημία, προσθέτοντας βέβαια ότι είναι καλή ιδέα να εμβολιαστούμε και να προσέχουμε. Κάπου εκεί ένας κύριος τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να φωνάζει «ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ», αν και παρέλειψε να σκίσει την εγκύκλιο όπως η έτερη αντάρτισσα στην Πάρο.

Ολόκληρο το σκηνικό καταγράφηκε από την κάμερα, όπως και ο παραλίγο τσαμπουκάς του κυρίου που φώναζε με τους άλλους παρευρισκόμενους που πήγαν να τον ηρεμήσουν. Δείτε το βίντεο:

 

Ο άγνωστος αντιεμβολιαστής σίγουρα θα είχε να κερδίσει κάτι από την συμβουλή του αγιορείτη ασκητή Ματθαίου Μπέλαμου, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Best of internet