Quantcast
THE STREAM

Στις φυλακές της Τρίπολης θα παίζεται η νέα παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε την προφυλάκισή του πιο δραματικά κι από τη σχολή που σπούδασε


THE NEWSROOM · 28 Ιουλίου 2021

Η εξωτική Τρίπολη είναι ο νέος προορισμός του τέως επιφανούς και πλέον διαβόητου ηθοποιού, ο οποίος ως γνωστόν κατηγορείται για βιασμό και περισσότερες από μία απόπειρες βιασμού. Όπως όλα δείχνουν, η απολογία του ηθοποιού στην 15η Τακτική Ανακρίτρια δεν έπεισε ούτε ανακρίτρια ούτε εισαγγελέα, οπότε έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ως προς τις ίδιες τις κατηγορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται ότι βίασε μια συνάδελφό του το 2008 κι ότι προσπάθησε να κάνει το ίδιο το 2010 και το 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο απόπειρες οι μαρτυρίες συγκλίνουν στην ίδια μέθοδο: Όταν οι δύο γυναίκες δεν κάμφθηκαν από την βία του ηθοποιού, ο αυτός φέρεται να τις απείλησε ότι θα κινήσει νήματα ώστε να μη βρουν ποτέ δουλειά. Το άλλο κοινό στοιχείο είναι ότι είχαν συναντηθεί μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

Ως προς τη διαδικασία, το υλικό της δικογραφίας δομήθηκε από τις καταθέσεις τριών ηθοποιών που προσέφυγαν στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ίδιος ο ηθοποιός φέρεται να έχει ήδη προλάβει να διαρρεύσει ότι δε θα αντέξει, θα αυτοκτονήσει, θα πηδηχτεί από το παράθυρο και άλλα τέτοια δραματικά:

«Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κοινό έχει συγκλονιστεί με τα προβλήματα του κ. Φιλιππίδη:

Η αλήθεια είναι ότι μπορούν πάντα να ξεκινήσουν έναν θίασο με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Best of internet