Quantcast
THE STREAM

Η ΕΛΑΣ αφήνει τον 39χρονο συνάδελφο τους να πάρει τηλ, αυτός εξαφανίζει το λάπτοπ του

Άλλη μια επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία και τον αγαπημένο μας προϊστάμενό της, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη


THE NEWSROOM · 14 Ιουλίου 2021

Άλλο ένα αξέχαστο κατόρθωμα μπορεί να σημειώσει στο βιογραφικό της η Ελληνική Αστυνομία. Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση της Ηλιούπολης, όπου πρωταγωνιστεί ο 39χρονος αστυνομικός, βιαστής, απαγωγέας, νταβατζής – πρόκειται σίγουρα για έναν πολυτάλαντο άνθρωπο, που τελεί ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση καθώς κατηγορείται για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που στο μετέπειτα και εξαιτίας της απόδρασης της 19χρονης οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα σωματεμπορίας σκάνε μία μία, η ΕΛΑΣ έδωσε την τέλεια πάσα στον 39χρονο. Όπως αποκάλυψε το Mega, κατά τη σύλληψή του ο Δημήτρης Μπουγιούκος έπεισε τους συναδέλφους του να τον αφήσουν να κάνει ένα τηλεφώνημα, με τη δικαιολογία ότι θα μιλήσει με τον δικηγόρο του. Αντί για δικηγόρο, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο συνεργός του, ο οποίος ενημερώθηκε ώστε να εξαφανίσει το λάπτοπ που περιέχει βίντεο και φωτογραφίες από την καριέρα του ως νταβατζής.

Σύμφωνα με την 19χρονη, ο κ. Μπουγιούκος το χρησιμοποιούσε συνεχώς, οπότε ήξερε ότι πολλά πειστήρια θα βρίσκονταν εκεί. Σε μία απίστευτη τροπή των γεγονότων, το λάπτοπ τελικά δε βρέθηκε από την αστυνομική έρευνα – μόνο κάποιες κάρτες μνήμης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κύκλωμα φέρεται να κρατά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 10 γυναίκες φυλακισμένες. Οι γυναίκες βιάζονται και εκδίδονται χωρίς τη θέλησή του, ενώ τα ρεπορτάζ αναφέρουν επίσης ότι τις αναγκάζουν να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Τουλάχιστον ο κ. Χρυσοχοΐδης αύξησε κατά 25% τις επιτυχίες του:

Best of internet