Quantcast
THE STREAM

Εύβοια: Ατρόμητος παπάς ανοίγει κάσα νεκρού από Covid, φωνάζει «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Η συγκεκριμένη ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα μέτρα για τον κορωνοϊό περιέχει εμπλοκή Παλαιοημερολογιτών


THE NEWSROOM · 2 Ιουλίου 2021

Όσο σημαντικό (και σημαντικά αστείο) κι αν είναι το γεγονός της σύλληψής του, ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής δεν είναι ο μόνος (παπάς) που απασχολεί την επικαιρότητα. Μία άλλη εξαιρετική περίπτωση, σύμφωνα με το EviaZoom.gr, είναι ένας ιερέας ονόματι Αγαθάγγελος στην Παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου.

Όπως είπε στο τοπικό μέσο ο εργάτης των κοιμητηρίων της Χαλκίδας, Βαγγέλης Σαμαράς, πριν ένα μήνα ο κ. Αγαθάγγελος άνοιξε το φέρετρο ενός 77χρονου ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε ότι Covid19 δεν υπάρχει. Για να γίνει ακόμα πιο σουρεάλ η φάση, ανοίγοντας την κάσα ο ιερέας έβγαλε μέχρι και το σελοφάν, ενώ η ίδια η κηδεία έγινε χωρίς μέτρα. Όταν οι εργάτες αντέδρασαν, τους είπε ότι κουμάντο κάνει ο ίδιος.

Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δέχτηκε μέχρι και απειλές. Από την άλλη, ο κ. Απόστολος Κολοκυθάς, ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών που βρίσκεται στη Νέα Λάμψακο, τόνισε τα εξής:

«Έχω χάσει πάσα ιδέα, είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, εδώ προσπαθούμε να επιβιώσουμε να είμαστε συνεπείς στα μέτρα προστασίας, κάνουμε τα πάντα για να προφυλαχτούμε από αυτό τον ιό και ακούμε πράγματα που και εγώ τα έχω χάσει. Είμαστε μέσα στο σωματείο προσπαθούμε να τηρήσουμε τους όρους και τους νόμους που μας έχουνε βάλει να τηρούμε και βλέπω να γίνεται από τον καθένα το έλα να δεις.

Δυστυχώς λυπάμαι. Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση και πρέπει ενεργήσουμε ως κλάδος με το σωματείο σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι αντιρρησίες και αρνητές που δεν πιστεύουν σε αυτή την πανδημία.»

Δείτε το βίντεο:

Εμείς απλά ελπίζουμε οι δύο κύριοι να μην έχουν σύντομα πολλή ξαφνική δουλειά.

Best of internet