Quantcast
THE STREAM

Έλενα Παπαρίζου: «Πόνεσα τόσο με τα σχόλια για το σώμα μου που έφαγα ένα μπέργκερ»

Η ιδέα που είχαν διάφοροι να κάνουν body shaming στην Ελληνίδα σταρ δεν φαίνεται να πήγε πολύ καλά


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2021

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε πρέφα, αλλά φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με τη σιλουέτα της Έλενας Παπαρίζου λόγω της επετειακής ερμηνεία του “My Number One” που μας χάρισε στη Eurovision, 16 χρόνια μετά τη μεγάλη της νίκη. Αυτή ήταν η surprise εμφάνιση που έκανε:

To body shaming είναι αγαπημένη δραστηριότητα για πολλούς ανθρώπους, κυρίως από άνδρες προς γυναίκες εδώ που τα λέμε. Για την ακρίβεια, είναι τόσο αγαπημένη δραστηριότητα που οι πιο τολμηροί από αυτούς ούτε με την Ελληνίδα σταρ δε θα δίσταζαν να ασχοληθούν.

Τι σκέφτεται όμως για όλα η ίδια η Έλενα Παπαρίζου; Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1  το βράδυ της Πέμπτης. Όπως όλα δείχνουν, τα κακιασμένα σχόλια για τα κιλά της έχουν πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να της τραβήξουν την προσοχή:

«Να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα.»

Αγαπητή κ. Παπαρίζου, έχετε ένα λεπτό για να σας μιλήσουμε για τον Κύριο και Σωτήρας μας, το Burger Fest;

Best of internet