Quantcast
THE STREAM

«Συνουσιάζονται όπου βρουν»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά reality που γυρίζεται στην Πάρο

Το γερμανικής προέλευσης reality «Are You The One?» φαίνεται ότι έχει σκανδαλίσει την Πάρο


THE NEWSROOM · 26 Μαΐου 2021

Ένα πολύ «Come with me για να τη βρεις» πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα η όμορφη Πάρος. Τα γυρίσματα του ξενόφερτου reality «Are You The One?» έχουν αναστατώσει το νησί, διότι οι συμμετέχοντες μάλλον έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους: Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν αναφορές ότι προσπαθούν να συνουσιαστούν «όπου βρουν».

Δεν καταλαβαίνουμε φυσικά πόσο κυριολεκτικά «όπου βρουν» είναι αυτό το «όπου βρουν», αλλά σίγουρα ενδιαφερόμαστε να μάθουμε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση φαίνεται να έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από την πλευρά των κατοίκων, ακόμη και νομικού τύπου.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο δικηγόρος Ν. Αγαπηνός, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, όπου δηλώνει ότι τα γυρίσματα του εν λόγω reality όχι μόνο υποβαθμίζουν το πολιτιστικό περιβάλλον, αλλά κι ότι συνοδεύονται από παραβάσεις πολεοδομικής και υγειονομικής φύσεως, αλλά και κίνδυνο φωτιάς (μάλλον γιατί το περιεχόμενο είναι υπερβολικά hot).

Το «Are You The One?» είναι Γερμανικής προέλευσης και προβάλλεται στο MTV. Η δεύτερη σεζόν του γυρίζεται από τον Απρίλιο σε βίλες στον Κάμπο της Πάρου σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας, στη θέση Κρωτήρι:

Η ανακοίνωση του κ. Αγαπηνού αναφέρει τα εξής:

«Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις/

Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και για αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο.

Η δικηγορική μας εταιρεία υπέρμαχος της νομιμότητας κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις.»

Να πούμε εδώ ότι από την πλευρά του, ο Δήμος Πάρου δε φαίνεται να έχει πάρει πρέφα αντιδράσεις τέτοιου τύπου. Στελέχη του δήλωσαν στο zougla.gr ότι μέχρι τώρα κανένας κάτοικος του νησιού δεν έχει παραπονεθεί για το reality. Τόνισαν επίσης ότι δεδομένου του ότι έχει νοικιαστεί ιδιωτική περιουσία, ο δήμος δε μπορεί να κόψει τα γυρίσματα με το έτσι θέλω.

Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο, θα πούμε εμείς.

 

 

Best of internet