Quantcast
THE STREAM

Τουρίστρια πάει να παίξει με cute φώκια στην Αλόννησο, φεύγει δαγκωμένη

Το συμπαθές θηλαστικό φαίνεται ότι δεν ήταν σε πολύ καλό mood όταν το πλησίασε η 50χρονη


THE NEWSROOM · 19 Μαΐου 2021

Σε επίσκεψη στο τοπικό νοσοκομείο κατέληξε η απόπειρα μιας τουρίστριας από το εξωτερικό να παίξει με την τοπική πανίδα. Πιο συγκεκριμένα, μια 50χρονη που έκανε διακοπές με ιστιοφόρο είδε μια φώκια στη θάλασσα. Προφανώς της φάνηκε πολύ chonky, οπότε αποφάσισε να την πλησιάσει και να τη χαϊδέψει.

Το θαλάσσιο θηλαστικό προφανώς δεν είχε δει τα ατελείωτα βίντεο με χαριτωμένες φώκιες στο YouTube, με αποτέλεσμα να αποτύχει στο ρόλο του ως σκυλί της θάλασσας. Αντί να παίξει μαζί της, τη δάγκωσε στα πόδια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου οι γιατροί εισηγήθηκαν τη μεταφορά της στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου.

Όπως αναφέρει μια πρόσφατη ανακοίνωση του MΟΜ:

«Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε ενήμερους και μην ξεχνάτε, δεν τον βρέχουμε, δεν τον ταΐζουμε και δεν τον διώχνουμε προς την θάλασσα. Μόνο τον θαυμάζουμε !!!»


Η συγκεκριμένη συνάντηση συνέβη κοντά στο νησάκι της Κυρά Παναγιάς και στην Α’ Ζώνη του Θαλάσσιου Πάρκου της Αλοννήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν συμβαίνει καθόλου συχνά, καθώς οι φώκιες που ζουν εκεί έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους. Όπως φαίνεται, δυστυχώς δεν ισχύει για όλες.

Ίσως με κάποιο κατάλληλο TEDx για φώκιες να εξασφαλιστεί ότι όλες θα ανταποκριθούν στα καθήκοντα που τους έχει αναθέσει ο ελληνικός τουρισμός.

Best of internet