Quantcast
THE STREAM

Τέλος η ασυλία του Γιάννη Λαγού, έτοιμος να προστεθεί στα κουνέλια του Γ. Πατούλη

Η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη


THE NEWSROOM · 27 Απριλίου 2021

Ακριβείς ήταν τελικά οι εκτιμήσεις γύρω από την ημερομηνία του τέλους του ευρωβουλευτικού ασύλου του Γιάννη Λαγού, αγαπητές φίλες και φίλοι. Εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την close-up γνωριμία του με το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ψηφοφορία έγινε χτες Δευτέρα 26/4 και οι ψήφοι πήγαν 658 υπέρ και 25 κατά. Η εισήγηση για την άρση της ασυλίας ακολούθησε την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής JURI (νομικών υποθέσεων) της περασμένης Πέμπτης. Η αλήθεια είναι ότι o Γιάννης Λαγός είχε κάμποσο χρόνο να ευχαριστηθεί τις Βρυξέλλες, δεδομένου ότι η καταδικαστική απόφαση για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είχε εκδοθεί τον Οκτώβριο.

Αν ο μουστακαλής ναζί δεν έχει φύγει για την Παραγουάη ή κάποιον αντίστοιχο προορισμό σαν τους αυθεντικούς ναζί, τότε οι βελγικές αρχές μπορούν πλέον να εκτελέσουν ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης που θα εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές. Όπως λέγαμε πριν λίγους μήνες, το timing είναι άψογο: Υπάρχει πιο ιδανική εποχή για Λαγούς από το Πάσχα;

Όχι τίποτε άλλο, ρωτήστε και τον περιφερειάρχη της καρδιάς, Γιώργο Πατούλη:

 

Best of internet