Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, magic buses (με πινακίδες) που σε πάνε Βουδαπέστη κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη

Η προμήθεια των νέων λεωφορείων του ΟΑΣΘ μάλλον δεν περιλαμβάνει το μαραφέτι που αλλάζει την πινακίδα)


THE NEWSROOM · 13 Απριλίου 2021

Με μια σειρά από μαγικά λεωφορεία όπως αυτά του πασίγνωστου τραγουδιού φαίνεται ότι εμπλουτίστηκε ο στόλος του ΟΑΣΘ. Εν όψει του περίφημου ανοίγματος των διάφορων δραστηριοτήτων, ο ΟΑΣΘ εξασφάλισε νέα, μεταχειρισμένα οχήματα. Όπως δήλωσε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ κ. Γιώργος Σκόδρας:

«Τη Δευτέρα θα βγουν στους δρόμους 50 επιπλέον λεωφορεία. Αυτή την στιγμή έχουμε παραλάβει το σύνολο των λεωφορείων με leasing. Από τα 180 λεωφορεία τα 160 έχουν πινακίδες. Επίσης παραλάβαμε και τα λεωφορεία από την συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με το δήμο Λειψίας. Από αυτά τα 30 έχουν πινακίδες. Οπότε είναι έτοιμα για να κυκλοφορήσουν.

Προσπαθούμε να υπάρχει επαρκής αριθμός οδηγών, ενώ υπάρχει και ένας αριθμός που είναι σε καραντίνα είτε γιατί νοσούν ή γιατί βρέθηκαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Θα επιστρέψει προσωπικό που ήταν αναπαυόμενο λόγω των μειωμένων αναγκών. Υπολογίζουμε πως 50 οδηγοί θα πιάσουν ξανά τιμόνι.»

Κάποια από αυτά μάλιστα μας δηλώνουν από μόνα τους την προέλευσή τους. Ο λόγος είναι ότι μέχρι πολύ πρόσφατα φαινόταν ότι δε μπορούσαν να αλλαχθούν οι φωτεινές ενδείξεις που δείχνουν αφετηρία και τέρμα, ώστε να μπουν οι τοπικοί. Οπότε, αντί για Τούμπα και Χαριλάου, είχαμε HUNGARORING, TELENOR και άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Η παρουσία των magic buses καταγράφηκε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης:

Και φυσικά, σχολιάστηκε:

Είναι τυχαίο που οι Τρύπες είναι από τη Θεσσαλονίκη; Κάμερα σε μας:

 

Best of internet