Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός καταγγέλει ότι του έκλεψαν 15 χιλιάρικα μέσα στο τμήμα που τα φύλαγε

Μία ανεξήγητη κλοπή – μυστήριο φαίνεται ότι συνέβη σε αστυνομικό τμήμα των Βορείων Προαστίων


THE NEWSROOM · 7 Απριλίου 2021

Μια ιστορία υπερβολικά ΕΛΑΣ ακόμη και για τα υψηλά στάνταρ της ΕΛΑΣ μας έρχεται από ένα αστυνομικό τμήμα στα βόρεια της Αττικής. Ένας 40χρονος αστυνομικός κατήγγειλε ότι άγνωστοι έκλεψαν 15000 ευρώ, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Το ένα ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι ότι το ποσό, το οποίο φυλασσόταν μέσα σε συρτάρι εντός του τμήματος, δεν είναι ακριβώς μικρό. Το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι τα λεφτά ήταν δικά του, οπότε προφανώς τα είχε αφήσει εκεί για ασφάλεια. Απλά, κάποια μέρα δε βρέθηκαν στον έλεγχο που έκανε.

Υπάρχει ήδη εμπλοκή κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το οποίο κλήθηκε από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής για να εντοπίσει αποτυπώματα και DNA στα πλαίσια της έρευνας. Μεταξύ των άλλων hot ζητημάτων είναι το πως γίνεται να εξαφανίστηκαν τόσα λεφτά μέσα σε ένα τμήμα, αλλά και το πως γίνεται να βρέθηκαν τόσα λεφτά σε ένα τμήμα. Με δυο λόγια, θα έχουν πάρα πολλά πράγματα για να περάσει η ώρα.

Best of internet