Quantcast
THE STREAM

Με Γερμανό τουρίστα έκανε ποδαρικό στην Κρήτη ο κορωνοϊός για τη φετινή σεζόν

Από την χώρα που μεγαλούργησε ο Φάνης Γκέκας έκανε εισαγωγή κρούσματος η λεβεντογέννα


THE NEWSROOM · 6 Απριλίου 2021

Το ότι παίζουν ταυτόχρονα ρεκόρ στις διασωληνώσεις και πιθανά επερχόμενα ρεκόρ στα κρούσματα δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να εκτιμάμε τα κρούσματα από το εξωτερικό. Αυτό για την Κρήτη μας έρχεται από την πατρίδα του πέδιλου με κάλτσα, δηλαδή την εξωτική Γερμανία.

Όπως αναφέρει το Creta24, από τις 27 Μαρτίου μέχρι τώρα έχουν έρθει στο νησί περισσότεροι από 300 τουρίστες. Οι πτήσεις που περνάνε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου έρχονται από Γερμανία(Φρανκφούρτη, Μόναχο και Βερολίνο), από Ολλανδία( Άμστερνταμ) και από Ελβετία (Γενεύη). Μέχρι στιγμής, οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ δεν είχαν βρει κάτι, όμως εντέλει ήρθε η ώρα να γίνει και η πρεμιέρα για το νησί.

Ο τουρίστας που άνοιξε για φέτος την κορωνοαυλαία θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα για 10 μέρες στο σπίτι που έχει δηλώσει ως χώρο διαμονής. Όταν αυτή τελειώσει, θα πρέπει να κάνει και πάλι μοριακό τεστ και αν είναι αρνητικό θα μπορεί να βγει από την καραντίνα. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι η υποδοχή των τουριστών ήταν πολύ γκράντε, φέτος τα πράγματα φαίνονται πεσμένα:

Εμείς ελπίζουμε να ξεπεράσει γρήγορα τον ιό για να δουλέψει και λίγο ο τουρισμουλίνος:

Giwrgos Tsagko

 

Best of internet