Quantcast
THE STREAM

Πρωθυπουργικό ΠΛΟΚ απ’ τη σελίδα του Κ. Μητσοτάκη καταγγέλουν ασέβαστοι που έκαναν ANGRY

Μόνο το share είναι διαθέσιμο για κάποιους χρήστες στη σελίδα του Έλληνα ηγέτη


THE NEWSROOM · 18 Μαρτίου 2021

«Κάνε με αντ, είμαι μπλοκ» φαίνεται πως θα είναι ένα από τα αιτήματα κάποιων διαδηλωτών προς τον πρωθυπουργό το επόμενο διάστημα. Αυτό που θα εννοούν είναι την πρόσβαση στο πρωθυπουργικό account, η οποία πιθανολογείται ότι έχει τύχει ρύθμισης από τους διαχειριστές του λογαριασμού.

Τι εννοούμε με αυτό: Όπως γράφαμε χτες, τις τελευταίες μέρες η σελίδα του Κ. Μητσοτάκη έχει δεχθεί επανειλημμένα πεσίματα από τους σύγχρονους Βανδάλους, οι οποίοι κατοικούν στα social media. Οι αγενέστατοι επιδρομείς είχαν το θράσος να κάνουν ANGRY και HAHA στα posts του πρωθυπουργού, όπως επίσης και να αφήνουν αρνητικά σχόλια. Αντί, για παράδειγμα, να θυσιάζουν κάθε πρωί έναν εχθρό τους προς τιμήν του Έλληνα ηγέτη, ώστε να τους χαρίσει νίκη στη μάχη και γονιμότητα.

Επομένως, οι διαχειριστές του λογαριασμού ίσως αποφάσισαν να επιβάλλουν την τάξη στους ασεβείς. Έτσι, αρκετοί διαμαρτυρόμενοι αναφέρουν από χτες ότι δε μπορούν πλέον να σχολιάσουν στα πρωθυπουργικά posts. Δηλώνουν επίσης ότι τα posts που είχαν ήδη κάνει, διαγράφηκαν. Η κατάσταση που περιγράφουν δείχνει να είναι μια παραλλαγή του πατροπαράδοτου μπλοκ (ή ΠΛΟΚ), με το οποίο δε μπορείς καν να δεις τη σελίδα.

Η εικόνα που αντικρίζουν από χτες, είναι αυτή:

Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι τιμωρημένοι, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι share και το πολύ πολύ, κλικ για να αφαιρέσουν το reaction, αν το έχουν ήδη κάνει. Η δυνατότητα για εκ νέου reaction στο post ή στα σχόλιά του, έχει αφαιρεθεί. Ακόμη, είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλους τους χρήστες του Facebook, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία μπορεί να κάνει ό,τι και πριν. H διαφορά με ένα μη τιμωρημένο προφίλ, είναι εμφανής:


Θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας, αγαπητές φίλες και φίλοι, ότι οι επιδρομείς είχαν φτάσει ως το σημείο να γράφουν σχόλια στα αγγλικά, ώστε να θίξουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό:

Να φανταστείτε, τολμούν ακόμη και τώρα να απειλούν με ευφάνταστες δημιουργίες όπως οι παρακάτω:


Θα σας δείξει αυτός, θα δείτε τι θα πάθετε.

Best of internet