Quantcast
THE STREAM

Βάρβαρη επίθεση από ΗΑΗΑ και ANGRY δέχτηκε η γωνίτσα του Γιάννη Λοβέρδου στο Facebook

Η σελίδα του αγαπημένου μας διαφωτιστή είναι η τελευταία που έγινε στόχος των σκοτεινών συνωμοτών των social media


THE NEWSROOM · 17 Μαρτίου 2021

Σε ενέδρα ανταρτών του Facebook έπεσε και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος. Μάλιστα, τη στιγμή που συνέβη αυτό, ο πολυμαθής δημοσιογράφος /πολιτικός προσπαθούσε να προειδοποιήσει το κοινό για έναν θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί τα θεμέλια της κοινωνίας μας: Τις πολυπληθείς κι οργανωμένες συμμορίες των angry.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος παρέθεσε ένα απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδα Καθημερινής, όπου μπορεί κανείς να μάθει για την βάρβαρη επίθεση που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες η σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει τίποτα για τη δράση των εν λόγω Βησιγότθων, μιλάμε για τις ορδές που πάνε και κάνουν angry και χαχά στα πρωθυπουργικά post.

Όπως μπορείτε να δείτε, εδώ και μία βδομάδα η αθώα σελίδα του κ. Μητσοτάκη πλήττεται ανελέητα:

Δε σέβονται τίποτα:

Ούτε ένα δεν τους άρεσε:

Εκφράζουν τη γνώμη τους χωρίς να σκέφτονται τι θα σημαίνει αυτή η γνώμη για την εικόνα του προεδρικού account:

Αυτό ακριβώς προσπαθούσε να τους εξηγήσει κι ο δύστυχος κ. Λοβέρδος:

Συντονισμένα

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media του πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο «επίθεσης». Ενώ μέχρι πρόσφατα κάθε ανάρτηση του Μητσοτάκη έφτανε περίπου τις 4.000-5.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες θετικές, τις τελευταίες δέκα ημέρες οι αναρτήσεις ξεπερνούν τις 30.000 αντιδράσεις με τις πιο πολλές να είναι αρνητικές.

Για να καταλάβετε τα μεγέθη της διαδικτυακής στοχοποίησης θα σας πω ότι υπήρχε ανάρτηση με 80.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων 60.000 ήταν dislike! H oργανωμένη επίθεση έχει οδηγήσει το επιτελείο του να διακόψει προσώρας τις αναρτήσεις, καθώς οι λογαριασμοί του πρωθυπουργού δεν κινήθηκαν για δύο μέρες.

Σε περίπτωση που έχετε την απορία, το ενδεχόμενο η ανάρτηση του πρωθυπουργού να μην άρεσε στον κόσμο αποκλείεται ως φύσει απίθανο. Κι αν χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις, αναλογιστείτε το εξής: Ο Γιάννης Λοβέρδος έπαθε ακριβώς το ίδιο, στο ίδιο ακριβώς post.


Αυτές ήταν οι τραγικές εικόνες από το μετέπειτα της επίθεσης:

Πράγματι, οι διαδικτυακοί τραμπούκοι ήταν κατά πολύ περισσότεροι από όσους συχνάζουν συνήθως στην γωνίτσα του κ. Λοβέρδου:

Δεν είναι απίθανο να πρόκειται για το αποτέλεσμα της δράσης μπουτς, όπως είπε σήμερα στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης:

Μία αποκάλυψη πιο εντυπωσιακή κι από αυτή του Ιωάννη:

Manolis Karampinis

Έχουμε ήδη καταλάβει το πως συντονίζονται μεταξύ τους όλοι αυτοί:

Βασίλης Νούλας

Από την άλλη, μπορεί να εμπλέκεται κι ο διαβόητος κομισάριος των ανταρτών, Μαέβιους Παχατουρίδης:

 

 

Best of internet