Quantcast
THE STREAM

Star: Ο Χρήστος Παππάς άφησε γένια και το έσκασε για να κλειστεί σε μοναστήρι στη Σερβία

Πνευματικοί φαίνεται ότι είναι οι λόγοι που ο καταζητούμενος ναζί εξαφανίστηκε κάτω από τη μύτη του Χρυσοχοΐδη


THE NEWSROOM · 24 Φεβρουαρίου 2021

Μέσα σε όλα αυτά, συνεχίζουμε να μην έχουμε ιδέα που είναι ο Χρήστος Παππάς. Μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση να γυρνούν τη συζήτηση μέχρι και στη σκηνή της γαλλικής house για να μην χρειαστεί να απαντήσουν για το πως τους ξέφυγε ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκιση νεοναζί, όμως εμείς εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε για την τύχη του. Στο κάτω κάτω, αν ως δια μαγείας υπάρχει ένα ολοκαίνουριο ελληνικό εστιατόριο στο Μπουένος Άιρες, καλό θα ήταν να το ξέρουμε.

Εντωμεταξύ, το Star παρουσίασε μία αρκετά διαφορετική, πλην σαφώς βαλκανική εκδοχή. Σύμφωνα με το γνωστό κανάλι, ο χρυσαυγίτης πιθανώς να βρίσκεται σε μοναστήρι της Σερβίας, καθώς αρκετά μοναστήρια της χώρας έχουν σχέσεις με Έλληνες παλαιοημερολογίτες μοναχούς. Αυτοί, ως γνωστόν, έχουν φτιάξει το μικρό τους βασίλειο στη Μονή Εσφιγμένου, ενώ μαζί τους στον δρόμο έχουν βρεθεί και ενισχύσεις από Σερβία:

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μουστακαλής ναζί το έσκασε μέσω Βόρειας Μακεδονίας, ξεγελώντας τις διωκτικές αρχές με πλαστά χαρτιά, μούσια και αμφίεση μοναχού. Αυτό που είναι ασαφές είναι το αν έχει καταφέρει να φτάσει στο μοναστήρι ή αν απλά περιφέρεται σαν χαρακτήρας από το Diablo 2.

Σε κάθε περίπτωση, έχει βγει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, υπάρχει εμπλοκή της Ιντερπόλ, οπότε σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει εντοπιστεί και η σύλληψή του θα γίνει αρκετά σύντομα.

Ελπίζουμε οι πληροφορίες του Star να ισχύουν μόνο και μόνο για τις υπέροχες φωτογραφίες που μπορεί να βγουν κατά τη σύλληψή του:

 

Best of internet