Quantcast
THE STREAM

Για βαρβάτo νουάρ στόρι με Λιγνάδη, Μενδώνη και μπίζνες στο Ελληνικό μίλησε ο Αλέξης Κούγιας

Ο συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη μας ενημέρωσε για τα σκοτεινά σχέδια στα οποία έχει μπλέξει ο πελάτης του


THE NEWSROOM · 23 Φεβρουαρίου 2021

Αν μη τι άλλο, σε αυτή τη χώρα ποτέ δε βαριόμαστε. Το εξασφαλίζουν αυτό τα μικρά καθημερινά πραγματάκια που συμβαίνουν, όπως η πλοκή νουάρ μυθιστορήματος που μας πάσαρε ο επιφανής νομικός Αλέξης Κούγιας, ο οποίος από χτες είναι συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως σχολίασ στο Mega και στον ΑΝΤ1 ο γνωστός δικηγόρος, πέρασε πολλές ώρες μιλώντας με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στις οποίες έμαθε πολλά και διάφορα πράγματα: Πρώτον, η περίφημη μάρτυρας-κλειδί είναι αναξιόπιστη (αν και αυτό:

«Κρατήστε ‘πολύ μικρό καλάθι’ για τη γυναίκα που κατέθεσε. Αυτή τη στιγμή οι εντυπώσεις είναι εις βάρος του κ. Λιγνάδη, όταν όμως γίνει η δίκη, όταν την εξετάσει ο Κούγιας, ο εισαγγελέας, οι ένορκοι, οι δικαστές, τότε κρατήστε πολύ μικρό καλάθι.»

Δεύτερον και σημαντικότερον, ότι υπάρχει μία συνωμοσία σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού, η οποία ενορχηστρώνεται από big business της χώρας. Ο δε στόχος αυτής της συνωμοσίας είναι η ταλαιπωρημένη αυτές τις μέρες υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία έχει haters γιατί βοήθησε να προχωρήσουν οι επενδύσεις στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Αυτό δεν άρεσε σε διάφορους πλούσιους και ισχυρούς, οι οποίοι θέλουν να την καταστρέψουν μέσω της στοχοποίησης του Δ. Λιγνάδη.

Όπως είπε:

«Στην υπόθεση αυτή, το πρόσωπο που είναι ο στόχος, είναι η κ. Μενδώνη και οι επιτελείς της και πιθανώς κατά την κρίση μου η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση, πίσω από αυτή την επίθεση, είναι τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα.»

Στο δε Open ήταν ακόμη πιο χειμαρρώδης:

«Έχω μια απόλυτη άποψη. Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα αυτή τη στιγμή γιατί ο μοναδικός στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση επειδή απενέπλεξαν πολύ σημαντικά εμπόδια τα οποία επί χρόνια δημιουργούσαν συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί όμιλοι γιατί δεν ήταν της επιλογής των ανθρώπων που επέλεξαν το επιχειρηματικό fund το οποίο θα εκμεταλλευτεί το Ελληνικό, όπου υπάρχει ένας ανταγωνισμός δισεκατομμυρίων όχι μόνο για τις κατοικίες και την ανάπλασή του, αλλά κυρίως για το καζίνο και άλλα θέματα, όπου εμπλέκονται ντόπιοι μεγάλοι επιχειρηματίες αλλά και διεθνείς.»

Και ως προς τον ίδιο τον ηθοποιό και σκηνοθέτη:

«Αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω.»

Δείτε το βίντεο:

Τα άμεσα βήμα θα είναι να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ ζήτησε επίσης να αναβληθεί ως την Πέμπτη η απολογία, διότι δεν έχει πάρει ακόμη την δικογραφία. Στον δε Alpha πρόλαβε να δηλώσει τα εξής χτες:

«Εκτιμώ βαθιά τον συνήγορο κ. Γεωργουλέα και θα συμμετέχω στη δικηγορική ομάδα. Στην πολυετή σταδιοδρομία μου ξέρετε ότι δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφους και παιδόφιλους. Θα διαβάσω τη δικογραφία και θα κινηθώ ανάλογα. Εκδήλωσα την πρόθεση να υπερασπιστώ τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη της Ελλάδος.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία κάπως διαφορετική εκδοχή για τους haters της Μενδώνη έχει ήδη έρθει από τον Άδωνι Γεωργιάδη:

Όποιος ψήνεται να γράψει ένα ωραίο αστυνομικό πάντως, ξέρει που θα βρει το υλικό.

 

Best of internet