Quantcast
THE STREAM

«Αγαπάμε τους ποδολάγνους»: Ανεκτική με τα requests πατούσας δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο

Η κατά 50% νικήτρια του GNTM αποκάλυψε ότι είναι μεγαλόψυχη με την συγκεκριμένη κατηγορία φετιχιστών


THE NEWSROOM · 17 Φεβρουαρίου 2021

Την προσωπική της εμπειρία με αυτή την ευχή και κατάρα στα social media που λέγεται ποδολαγνικά requests μοιράστηκε με το κοινό η Κάτια Ταραμπάνκο. Η νικήτρια του περσινού GNTM, η οποία έκανε κι ένα πέρασμα από το Survivor ώστε να έχει σφαιρική άποψη των ελληνικών reality, μίλησε στο Q & A του Playboy, όπου απάντησε 20 ερωτήσεις.

Η πιο hot έμελλε να είναι η τελευταία, όταν ρωτήθηκε για το πιο κριντζ μηνύματα που έχει δεχθεί από fans. Σύμφωνα με την ίδια, τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τις πατούσες της:

 «Με τα περισσότερα γελάω. Κάτι με πατούσες μου στέλνουν συνήθως, αλλά τους αγαπάμε τους ποδολάγνους.»

Μία άλλη ενδιαφέρουσα ερώτηση είχε να κάνει με το μείζον ζήτημα που είναι οι διακρίσεις κατά των γυναικών που μπήκαν στη σοουμπίζ μέσω reality (όπως λέμε μέσω Λαμίας). Η απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο ήταν η εξής:

«Θεωρώ ξεκάθαρα ότι αντιμετωπίζουμε διακρίσεις, γιατί θεωρούν ότι είμαι ένα κορίτσι που μπήκε στην τηλεόραση για να πάρει followers στο Instagram. Ναι μεν έχουν ανοίξει πολλές πόρτες, μετά το reality που έχω υπάρξει, αλλά θέλω να πω ότι κλείσανε και πολλές. Αυτές που κλείσανε καλά κάνανε.»

Ευτυχώς πάντως για τους ποδολάγνους που η Κάτια είναι μεγαλόψυχη μαζί τους, έχουμε δει πόσο τιμωρός μπορεί να γίνει αν χρειαστεί:

Best of internet