Quantcast
THE STREAM

Με σκι στο Περιστέρι και σε ταράτσες και χειμερινά μπάνια έγινε η Αθήνα παραθαλάσσιο Μπάνσκο

Η Αθήνα προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στον νέο της ρόλο ως setting του Game of Thrones


THE NEWSROOM · 16 Φεβρουαρίου 2021

Το χιόνι είναι ευκαιρία είτε για τελείως νέες δραστηριότητες, είτε για να πάρουν νέο χρώμα οι παλιές, και οι Αθηναίοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο συμβατικά, δηλαδή ότι κάποιοι βγήκαν για σκι στο εξωτικό Περιστέρι.

Ο εν λόγω σκιέρ αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μπροστά από το Δημαρχείο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε τίποτα για τις χιονοδρομικές δυνατότητες της συγκεκριμένης δυτικής συνοικίας, όμως κάθε μέρα κάτι μαθαίνεις σε αυτή τη ζωή:

Αν βέβαια δεν έχεις οδό Εθνικής Αντιστάσεως ή μάλλον γενικώς καμιά οδό στη γειτονιά, μπορεί να κάνεις σκι στην ταράτσα σου. Αυτό ακριβώς αποτύπωσε η κάμερα ενός χρήστη του Facebook:


Στον αντίποδα και σε μία τελείως «Greek summer is a state of mind» λογική, στο Παλαιό Φάληρο κάποιοι επέλεξαν να κάνουν μπάνιο. Ναι, υπάρχουν κάποιοι χειμερινοί κολυμβητές τόσο believers που ούτε η Μήδεια δεν τους χάλασε τη φάση:

(EUROKINISSI)

(EUROKINISSI)

(EUROKINISSI)

(EUROKINISSI)

(EUROKINISSI)

Κάτι άλλο ενδιαφέρον συνέβη στο Κολωνάκι το πρωί της Τρίτης 16/2. Πιο συγκεκριμένα, ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βγήκε στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ για να διώξει το χιόνι από τον σικ δρόμο της σικ συνοικίας – για κάποιο λόγο, το χιόνι δεν πέρασε ως σικ.

Η αλήθεια είναι ότι τα αστεία με χιόνι και κόκα είναι μπανάλ, αλλά όταν ακούς τη φράση «βγήκαν τα εκχιονιστικά στο Κολωνάκι» είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείς.

Best of internet