Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Ξέθαψαν νεκρό γιατί κούνησε τα μάτια του στην ταφή (σύμφωνα με συγγενείς)

Μία ομολογουμένως αρκετά σπάνια εντολή χρειάστηκε να δώσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης


THE NEWSROOM · 5 Φεβρουαρίου 2021

Όσο πολλά αξιομνημόνευτα σκηνικά κι αν μας χάρισε το 2020, σε ένα ζήτημα απέτυχε πλήρως. Αυτό είναι η προοπτική μιας zombie apocalypse, όπου ολόκληρος ο κόσμος μας κατακλύζεται από ανθρωποφάγα νεκροζώντανα όντα. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό σενάριο, που τόσες ταινίες έχουν τόσο ρεαλιστικά περιγράψει:

Όμως, το 2021 ίσως μας φέρει αυτό που το 2020 δεν κατάφερε να πετύχει. Σε τέτοιες σκέψεις μας έβαλε μία είδηση που μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Το σκηνικό έχει ως εξής: Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης έδωσε παραγγελία εκταφής ενός ηλικιωμένου, επειδή κάποιοι συγγενείς είδαν κάτι που τους έκανε να πιστέψουν ότι κουνούσε τα μάτια του την ώρα της ταφής.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονοεί τη φρικτή μοίρα του να έχει θαφτεί ζωντανός, οπότε η κόρη του ηλικιωμένου έκανε προσφυγή στην Εισαγγελία και ζήτησε έρευνα. Η Εισαγγελία ικανοποίησε το αίτημά και ο ηλικιωμένος αποσπάστηκε για λίγο από την αιώνια κατοικία του στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη, ώστε να γίνει νεκροψία από ιατροδικαστή. Ευτυχώς, η εξέταση δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο: Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία.

Κοινώς, δεν έχουμε ακόμη ζόμπι, αλλά ίσως φέτος να είναι η χρονιά μας (και χρονιά τους).

(πηγή)

Best of internet