Quantcast
THE STREAM

Με πορτάκι στο πουκάμισο απάντησε Ρουμάνος υπουργός στα μούσκουλα του Μητσοτάκη

Η πατέντα του υπουργού Παιδείας της Ρουμανίας του επιτρέπει να εμβολιαστεί χωρίς να γίνει κλαρινογαμπρός


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2021

Με μία ιδιαίτερα εφευρετική πατέντα για τον εμβολιασμό απάντησε ο υπουργός Εθνικής Παιδείας της Ρουμανίας στα σέξι στήθια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο κύριoς Σορίν Σιμπεάνου, ο οποίος δε χρειάζεται ούτε να πάει με κοντομάνικο, ούτε να σηκώσει το μανίκι, ούτε να γδυθεί αισθησιακά, διότι για τις περιστάσεις αυτές διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο πουκάμισο.

Το εν λόγω πουκάμισο έχει ένα αποσπώμενο κομμάτι στο σημείο όπου γίνεται η ένεση, οπότε όλα ήταν πιο εύκολα. Σύμφωνα με τον ίδιο βέβαια, δεν πρόκειται για κάποια εμπορικά κατοχυρωμένη πατέντα με την οποία ετοιμάζεται να γίνει ζάπλουτος τώρα που εντείνονται οι εμβολιασμοί στη Ρουμανία και παντού. Όπως είπε, απέκτησε αυτή τη γνώση στις πολλές χώρες που βρέθηκε για λογαριασμό του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ:

«Είμαι ένας από αυτούς που είναι ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την πράξη του εμβολιασμού από όλες τις απόψεις.  Έχω επισκεφθεί περισσότερες από 70 χώρες όπου απαιτούνταν συγκεκριμένοι εμβολιασμοί για αυτές τις περιοχές, οπότε κατάφερα να προετοιμαστώ και για αυτή την περίσταση.»

Δείτε το βίντεο:

Πάντως αν κάποιος είναι εντός κλίματος για την ευρύτερη περιοχή, αυτός δεν είναι ο κ. Σιμπεάνου:

Best of internet