Quantcast
THE STREAM

Το Ντουμπάι απαγορεύει τα πάρτι λόγω αύξησης κρουσμάτων, τα καταφέρατε haters

Ένα λιμάνι είχαν βρει οι Έλληνες σελέμπριτι για να νιώσουν λίγη ανάταση ψυχής και τους το φάγατε


THE NEWSROOM · 21 Ιανουαρίου 2021

Το αναμενόμενο αποτέλεσμα είχε η μίζερη γκρίνια των αμέτρητων κομπλεξικών που διαθέτει αυτή η δύστυχη χώρα. Μετά τις ατελείωτες γραμμές ιντερνετικής μίρλας επειδή κάποιοι γεμάτοι ζωή Έλληνες και Ελληνίδες τόλμησαν να παρτάρουν, το Ντουμπάι έσπευσε να του στερήσει το αποκούμπι: Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές των ΗΑΕ αποφάσισαν να απαγορεύσουν τα πάρτι για έναν μήνα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η οδηγία αυτή αναφέρεται σε νέα εγκύκλιο που εξέδωσε χτες Τετάρτη η τουριστική υπηρεσία του Ντουμπάι, όπου δηλώνεται ότι η ζωντανή διασκέδαση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια τερματίζεται μέχρι νεοτέρας. Προς γενική έκπληξη, είχε παρατηρηθεί ότι οι κανόνες παραβιάζονταν. Αντίστοιχη εγκύκλιο εξέδωσαν και οι υγειονομικές αρχές, όπου ανακοινώθηκε ότι οι μη απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις αναστέλλονται για ένα μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρυθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχίζει να αυξάνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (όπου ανήκει και το Ντουμπάι). Στις 12 Ιανουαρίου ήταν 3000 και χτες έφτασε τα 3506. Έτσι, απέσπασε το σχετικό χρυσό μετάλλιο στην ομάδα των χωρών του Περσικού Κόλπου.

Ελπίζουμε πάντως να ανατραπεί γρήγορα η κατάσταση και να μην αναγκαστούν να καταφύγουν σε κανένα χιονοδρομικό κέντρο για να ξεσκάσουν οι Έλληνες σελέμπριτι.

Best of internet