Quantcast
THE STREAM

Αποχώρησε οριστικά από το Survivor: USA ο Ντόναλντ Τραμπ, ραντεβού σε κάποιο άλλο ριάλιτι

Ο Θεός – Αυτοκράτορας Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο και ετοιμάζεται για άλλα σπουδαία πράγματα


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2021

Αυτό ήταν, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο πρόεδρος της καρδιάς μας, ο Πορτοκαλί Άνθρωπος, ο Θεός – Αυτοκράτορας Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε οριστικά από τον Λευκό Οίκο. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να το πάρει απόφαση πέρασε αρκετός χρόνος και μεσολάβησαν κάμποσα – εκλεκτά– σκηνικάκια.

Όπως και να’ χει όμως, Ντόναλντ has left the building. Από το προεδρικό ελικόπτερο Marine One που τον πήγε ως το αεροδρόμιο του Μέριλαντ, Joint Base Andrews:

Μέχρι το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One που τον πήγε ως τη Φλόριντα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έκατσε για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν:

Στο δε αεροδρόμιο, ο Τραμπ μας χάρισε λίγες τελευταίες δόσεις προεδρικής σοφίας:

«Με κάποιο τρόπο θα επιστρέψουμε. Να έχετε μια καλή ζωή, θα τα ξαναπούμε σύντομα. Θα είμαι εδώ, θα παρακολουθώ, θα ακούω, θα δίνω πάντα μάχη για εσάς.

Εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση. Είμαι σίγουρος πως θα επιτύχουν γιατί υπάρχει καλή βάση που βρίσκουν για να εργαστούν.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τα βροντήξει όλα, μεταξύ άλλων απένειμε χάρη στον γνωστό ράπερ Lil Wayne:

Όπως και να’ χει, η αποχώρηση του Τραμπ δε θα μπορούσε να μην έχει τις δικές της μικρές μαγείες. Μία τέτοια ήταν η κίνηση του επί 4 χρόνια αντιπροέδρου του, Μάικ Πενς, ο οποίος στο αποχαιρετιστήριο tweet δεν ανέφερε καν το πορτοκαλί αφεντικό του:

Αλλά και μέχρι πριν κάποιους μήνες αντίπαλος του Μπάιντεν για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος έσκασε πιο κάζουαλ από ποτέ:

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι την τελευταία ημέρα προεδρίας για τον πατέρα της, η νεότερη κόρη του, Τίφανι Τραμπ, αποφάσισε να αρραβωνιαστεί. Ο εκλεκτός της καρδιάς της 27χρονης Τίφανι είναι ο 23χρονος επιχειρηματίας (και το πιο βασικό, κληρονόμος) Μάικλ Μπούλος. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε μόλις χτες:


Όπως έχουν ήδη υπογραμμίσει πολλοί φίλοι του Luben, αυτή πήρε τον Μπούλος κι πατέρας της τον πούλο.

Best of internet