Quantcast
THE STREAM

Τον χωρισμένο δημ. υπάλληλο παρίστανε παπάς σε γυναίκα που γνώρισε στα social media

Ο σκοπός του συγκεκριμένου ιερέα δεν ήταν να της κλέψει την καρδιά, αλλά να πάρει δανεικά κι αγύριστα


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2021

Μία ιστορία με εμπλοκή ιερέα αλλά σε 100% σύγχρονο πλαίσιο μας έρχεται από την Κρήτη. Το στόρι έχει ως εξής: Ένας άνθρωπος της Εκκλησίας γνώρισε μέσω social media μία πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα με παιδιά, η οποία μάλιστα είχε μετακομίσει πρόσφατα σε άλλη περιοχή του νησιού.

Ο εν λόγω παπάς, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος, αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει με τον συνήθως πνευματικό ρόλο του. Έτσι, συστήθηκε στην γυναίκα ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος και άρχισε το ρομαντικό νταλαβέρι μαζί της, μέχρι που αυτή τον εμπιστεύτηκε. Σύμφωνα με το cretalive, κέρδισε την εμπιστοσύνη μέχρι και των ανήλικων παιδιών της. Όταν αισθάνθηκε αρκετά άνετα, της ζήτησε να του δώσει λεφτά λέγοντας τα έχει μεγάλη ανάγκη κι ότι θα της εξηγήσει πολύ σύντομα τι παίζει.

Παρότι δεν έδωσε ποτέ εξηγήσεις, λίγους μήνες μετά της ζήτησε ξαφνικά και πάλι λεφτά. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε για μήνες – κοινώς της έκανε holy ghosting, αν το θέλετε. Τελικά ήταν η ίδια η γυναίκα που αναγκάστηκε να ψάξει τι έγινε και με τη βοήθεια φίλων της, ανακάλυψε τη διπλή ζωή του παπά. Όπως αναφέρει το cretalive, η πλευρά της γυναίκας έχει στείλει καταγγελία-αναφορά στη Μητρόπολη με δικαστικό κλητήρα, προκειμένου να ξεκινήσει η πειθαρχική δίωξη του ιερέα και η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον το τι θα πει.

 

Best of internet