Quantcast
THE STREAM

Θανάσης Ευθυμιάδης και Αντώνης Σρόιτερ περπάτησαν ξυπόλητοι σε σπασμένα γυαλιά, γιατί το 2020 δεν έληξε ποτέ

Την πιο new age συνέντευξη της νέας εποχής μας χάρισαν ο γνωστός δημοσιογράφος και το γνωστό πρώην τζόβενο/νυν γιόγκι


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2021

Ο πιο ζεν άνθρωπος της λεκάνης της Μεσογείου φαίνεται πως είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Το έχουμε γράψει πολλές φορές, όμως κάθε φορά μας βγαίνει και πιο γκουρού, όπως είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος τον κάλεσε στην εκπομπή του «Tik Talk». Γιατί κατά τον κ. Ευθυμιάδη, ούτε η οικονομική κρίση δεν μπόρεσε να ταράξει τη ζαχαρένια του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όχι γιατί είναι ζάπλουτος:

«Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι

Αλλά γιατί παίρνει ενέργεια από τη Γη και τη Φύση:

«Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.»

Υποστήριξε μάλιστα ότι τις καλές εποχές που έβρεχε φράγκα, τα χάριζε έμμεσα:

«Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα.

Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα. Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά

Αλλά και άμεσα:

«Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα.»

Όχι ότι δεν υπάρχει και σκεπτικισμός:


Περί διασημότητας πάντως είναι δύσκολο να του δώσεις άδικο, αν και κάθε ινφλουένσερ που σέβεται τον εαυτό του θα διαφωνούσε:

«Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα. Κάτι μέσα μου με “γαργαλούσε”. Το να αισθάνομαι διάσημος σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων μου φαινόταν γελοίο.»

Το ζενίθ της εκπομπής βέβαια ήταν η επίδειξη περπατήματος σε σπασμένα γυαλιά. Ο τύπος το είπε και το έκανε, πάντως, και μάλιστα ενέπνευσε και τον Σρόιτερ να τον μιμηθεί. Όπως καταλαβαίνετε, το 2021 είναι κάτι σαν επεισόδιο Twin Peaks αλλά με πιο new age πρίσμα.

Δείτε το βίντεο:

Εμείς πάντως αισθανόμαστε την κοινωνική ευθύνη να πούμε KIDS, DON’T TRY THIS AT HOME.

Best of internet