Quantcast
THE STREAM

«Δεν ξέραμε για πανδημία δε βλέπουμε ειδήσεις» δήλωσαν πάρτι άνιμαλς στην βρετανική αστυνομία

Είναι γνωστό ότι αν δεν μάθεις ποτέ για τα δυσάρεστα πράγματα που παίζουν εκεί έξω, τότε αυτά σταματούν να υπάρχουν


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2021

Μία τελείως αφοπλιστική δικαιολογία είπαν στην Βρετανική αστυνομία κάποια party animals της χώρας, όταν αυτή τους σταμάτησε για να τους ρίξει πρόστιμο. Πιο συγκεκριμένα, όταν οι αστυνομικοί διέλυσαν ένα πάρτι στο Μπάσινγκστοουν της περιοχής Χάμσαϊρ το Σάββατο που μας πέρασε, οι παρευρισκόμενοι τους είπαν το εξής:

«Δεν έχουμε ιδέα για την παγκοσμίων διαστάσεων πανδημία, γιατί δεν βλέπουμε ειδήσεις.»

Αυτή δεν ήταν φυσικά η μόνη παράνομη συγκέντρωση. Ανακαλύφθηκε επίσης μία undercover επίδειξη αυτοκινήτων, αλλά και ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου ενός μωρού στο Τάουνχιλ της Ν. Ουαλίας το απόγευμα της Κυριακής, στο οποίο παραβρέθηκε κόσμος από κάμποσα νοικοκυριά. Εκεί η τοπική αστυνομία έκοψε 9 πρόστιμα, μιλώντας για μια «μη αποδεκτή» και «ανεύθυνη» κατάσταση.

8 πρόστιμα έπεσαν επίσης στο δωματιάκι με τα εργαλεία κήπου ενός σπιτιού, το οποίο το Σάββατο είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο μπαρ. Η αυτοσχέδια έκθεση αυτοκινήτων στο ανατολικό Λονδίνο βέβαια ήταν πιο γκράντε από όλα αυτά, καθώς συμμετείχαν γύρω στα 50 αυτοκίνητα, με τους οδηγούς να κάνουν μπαντιλίκια και σοσιαλάιζινγκ γύρω από έναν κυκλικό κόμβο.

Μέσα σε όλα αυτά τα κέφια, υπήρξε όμως και κάτι ιδιαίτερα θλιβερό. Ένας 34χρονος οδήγησε 100 μίλια για ένα ΜακΝτόναλντς, από το Λούτον ως το Γουίλτσαϊρ. Δυστυχώς γι’ αυτόν, όχι μόνο έφαγε 200 λίρες πρόστιμο, αλλά δεν βρήκε καν το μπέργκερ των ονείρων του, διότι η εν λόγω πόλη δεν διαθέτει κατάστημα της γνωστής αλυσίδας.

Αν μη τι άλλο, έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη έρευνα παράνομης αγοράς.

(πηγή)

Best of internet