Quantcast
THE STREAM

Η Ρωσία ζητά έγκριση να διανέμει το εμβόλιο της στην ΕΕ, μήπως ψηθεί κι ο Κ. Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μπορεί να μην ψήνεται με τα εμβόλια γενικά, αλλά ίσως τον ενδιαφέρει αυτό του Ξανθού Γένους


THE NEWSROOM · 14 Ιανουαρίου 2021

Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει γενικά αρκετά ιδιαίτερες απόψεις. Έχει επίσης και το φάρμακο για τον κορωνοϊό, άσχετα που κάποιοι προσπαθούν να τον σαμποτάρουν:

Όπως και να’ χει, η πίεση να εμβολιαστούμε και να γίνουμε πιόνια της Νέας Τάξης όλο και εντείνεται. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προσπαθεί να αντισταθεί, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να αντέξει. Όπως είπε πριν λίγες βδομάδες στην Ολομέλεια της Βουλής, δικάζοντας τους εμβολιολάτρες:

«Περιμένει ο πρωθυπουργός να πάω εγώ μαζί του να κάνω το εμβόλιο να παροτρύνω κι άλλο κόσμο ενώ είμαι επιφυλακτικός για τυχόν παρενέργειες και να αναλάβω εγώ το κόστος της επιλογής να προτρέψω κόσμο προς τον θάνατο. Δεν θα το κάνω ποτέ μου. Τον δικό μου πατέρα πειραματόζωο δεν θα το κάνω.

Δεν λέει κανένας από τους ειδικούς ότι υπάρχει φάρμακο. Το λέω εδώ και ένα μήνα. Η Pfizer που θα μας σώσει. Κάναμε μεγάλο επιστήμονα τον Μπουρλά. Κτηνίατρος είναι ο άνθρωπος. Τον κάναμε μεγάλο επιστήμονα λες και είναι ο Ιωαννίδης.»

Ευτυχώς, υπάρχουν και καλά νέα μέσα σε όλη αυτή την εμβολιαστική λαίλαπα. Μέσα στον Φεβρουάριο, η Ρωσία θα ζητήσει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων για να διανείμει στην Ευρώπη το δικό της εμβόλιο Sputnik V, δήλωσε μιλώντας στο Reuters ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, Kirill Dmitriev.

Το εμβόλιο του ξανθού γένους αναπτύχθηκε από το ρωσικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια σε συνεργασία με το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF). Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από το Γκαμαλέγια τον Δεκέμβριο, οι κλινικές δοκιμές που έγιναν εις τριπλούν έδειξαν ότι έχει 90% αποτελεσματικότητα. Πιστεύουμε ότι για έναν αφυπνισμένο Έλληνα όπως ο Βελόπουλος, το εμβόλιο θα έχει 500% αποτελεσματικότητα.

Αν αυτό δε δουλέψει, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει πολλά πραγματάκια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Best of internet