Quantcast
THE STREAM

Πάνος Καμμένος: «ΟΚ, στήριξα Τραμπ αλλά δε μπορεί να έχει πλέον τα πυρηνικά»

Ο πρώην υπουργός Άμυνας εξήγησε τους λόγους που ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί την παγκόσμια ειρήνη


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2021

When the going gets tough, the tough get going. Η κατάσταση με τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και τα οπωσδήποτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα από ανθρωπολογικής άποψης τσιράκια του έχει φτάσει στο αμήν και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτός ο κάποιος δε θα μπορούσε να είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά ο πιο σκληρός καριόλης της χώρας όλης. Αναφερόμαστε φυσικά στον πρώην ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος έσπασε την άτυπη σιωπή που τηρεί για να πάρει θέση για τον Τραμπ. Ο λόγος, σύμφωνα με τον πρώην πολέμαρχο, είναι ότι ο πλανητάρχης κατέχει τους κωδικούς ενεργοποίησης των πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ και άρα είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη.

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, και εδώ που τα λέμε, δε χρειαζόμασταν τα σκηνικά στο Καπιτώλιο για να πιστέψουμε ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να διατάξει τη χρήση πυρηνικών όπλων επειδή ξύπνησε τσαντισμένος με την Ισημερινή Γουινέα (την οποία όμως θα έχει μπερδέψει με την Παπούα Νέα Γουινέα). Να σημειωθεί επίσης ότι ο μεγαλόψυχος κ. Καμμένος παραδέχτηκε ότι η κ. Νάνσι Πελόζι (υψηλόβαθμο στέλεχος των Δημοκρατικών) έχει δίκιο, παρότι ο ίδιος είχε στηρίξει τον Τραμπ.

Έτσι, βγήκε στο Twitter και τα είπε χύμα και τσουβαλάτα:

Για να ενισχύσει το επιχείρημά του, ανέβασε και μία φωτογραφία που τα λέει με τον (προδότη πλέον, για την πλευρά Τραμπ) αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. Να πούμε εδώ ότι παρότι ο σβέρκος του κ. Καμμένου είναι εύκολα αναγνωρίσιμος, ο πρώην ΥΠΕΘΑ προέβλεψε την ύπαρξη καθρέφτη στη φωτό, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κανένας άσχετος.

Αν το έχετε ξεχάσει, ο κ. Καμμένος είχε εξηγήσει την εκλογή Τραμπ μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου Τζορτζ Σόρος:

«Η εκλογή Τραμπ έχει να κάνει με το τέλος της πολιτικής της νέας τάξης πραγμάτων που δημιούργησε η ομάδα Κλίντον εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί που στενοχωρήθηκαν με την εκλογή Τραμπ, πέραν των γνωστών εδώ στην Ελλάδα, είναι διεθνείς παίκτες τύπου Σόρος οι οποίοι στήριξαν και στηρίχθηκαν στην πολιτική Κλίντον.»

Είναι πολύ θετικό που ο κ. Καμμένος προβληματίζεται για την παγκόσμια ειρήνη ακόμη και τώρα που βρίσκεται στην εφεδρεία. Να υπενθυμίσουμε ότι την περίοδο που ήταν υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είχαμε τη χαρά να δούμε τα υπερσύγχρονα μέτρα προστασίας των υπουργείων που ασχολούνται με την ασφάλεια της χώρας.

Τη σπάνια αυτή χαρά μας είχε προσφέρει το γραφείο του Νικόλαου Τόσκα, Αναπλ. Υπ. Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνου μεταξύ άλλων και για την ΕΥΠ, όπου μπορούσαμε να δούμε τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης του υπουργικού PC:

Ναι, είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε:

USER: YPOURGOS
PASSWORD: 123456

Best of internet