Quantcast
THE STREAM

Απόστολος Γκλέτσος: «Συνεχίζω το σεξ αλλά ζητάω να έχουν κάνει τεστ για κορωνοϊό»

Τα μυστικά του dating στους καιρούς της πανδημίας μας αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος


THE NEWSROOM · 7 Ιανουαρίου 2021

Ακόμη κι αν η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων δε γαμάει ούτε με αίτηση αυτή τη στιγμή, ένας γνωστός μας πολιτευτής, σελέμπριτι και πάνω απ’ όλα άνθρωπος κρατάει ψηλά τη σημαία (ελπίζουμε να μην πήγε το μυαλό σας στο πονηρό). Αυτός είναι φυσικά ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε στο Star για μια σειρά από ζητήματα.

Κι επειδή αυτός ο άνθρωπος στάζει λίμπιντο, η συζήτηση πήγε και στη σεξουαλική του ζωή. Μην ανησυχείτε: Ο Απόστολος διαβεβαίωσε το κοινό ότι συνεχίζει να έχει σεξουαλικές επαφές, παίρνοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες προφυλάξεις. Κι επειδή σεξ με στολή αστροναύτη δεν προβλέπεται, αυτό σημαίνει ότι ζητάει τεστ από τα άτομα με τα οποία συνευρίσκεται να έχουν κάνει τεστ κορωνοϊού.

Όπως είπε:

«Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός. Αν δεν υπάρχει φλερτ, βέβαια μέσα στον κορονοϊό και την πανδημία, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook.

Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ.»

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μάθαμε δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι ο Γκλέτσος δεν είναι δεσμευμένος, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε. Δεύτερον, ότι η καλή η φάση γίνεται μέσω Facebook, οπότε μπορεί να ξεχάσετε το Tinder ή ό,τι άλλο.

Μπορεί βέβαια αυτό να ισχύει μόνο για sex symbols των 90s, οπότε κρατήστε την καλή συμβουλή που να είναι τα τεστ.

Best of internet