Quantcast
THE STREAM

«Εγώ είμαι πιο όμορφος και έξυπνος»: ο Άγγελος Μπράτης δικάζει τον διάδοχο του Πέτσα

Η ομοιότητα του Χρήστου Ταραντίλη με τον κριτή του GNTM δεν αναγνωρίστηκε από τον δεύτερο


THE NEWSROOM · 5 Ιανουαρίου 2021

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη με τον Άγγελο Μπράτη δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Για την ακρίβεια, ο αντικαταστάτης του Στέλιου Πέτσα κατάφερε (απλά υπάρχοντας) να γεμίσει το ίντερνετ με σχόλια αυτής της κατηγορίας:

Ο ίδιος ο κύριος Μπράτης πάντως δε φάνηκε να πείθεται με την ταύτιση που τόσοι άνθρωποι είδαν. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τα Παραπολιτικά τη γνώμη του για το θέμα, σχολίασε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είναι τόσο όμορφος και σέξι όσο ο ίδιος:

«Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μη του δίνετε τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει.»

Επίσης, συμβούλεψε την εφημερίδα να ρωτήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αν (και πόσο, θα πούμε εμείς) αισθάνεται ΜΠΡΑΤΗΣ-boy:

«Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν.»

Εμείς πάντως, όπως έχουμε τονίσει, πιστεύουμε ότι το ιδανικό θα ήταν η θέση να πάει στον original Μπράτη:

Best of internet