Quantcast
THE STREAM

Μεταγραφή στο υπουργείο Τουρισμού από το πάνελ της Αννίτας Πάνια πήρε δημοσιογράφος

Το Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ενισχύθηκε εντυπωσιακά στο κομμάτι των εκπομπών κοινωνικού ενδιαφέροντος


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2020

Λίγες βδομάδες νωρίτερα από το συνηθισμένο ήρθε η μεταγραφική περίοδος για το υπουργείο Τουρισμού. Ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης αποφάσισε να προσλάβει μία δημοσιογράφο για το επιτελείο του και κατέληξε ότι η ισχυρότερη υποψηφιότητα είναι αυτής της Κωνσταντίνας Κούμπουλα.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε ποια είναι η κ. Κούμπουλα, μεταξύ άλλων έχει προσφέρει στην ενημέρωση του κοινού ως πανελίστρια της Αννίτας Πάνια. Το εντυπωσιακό αυτό μέρος του βιογραφικού ίσως ήταν εκείνο που έπεισε τον υπουργό, ο οποίος την προσέλαβε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο υπάγεται απευθείας στον ίδιο.

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στη Διαύγεια, με ημερομηνία ανάρτησης την 25η Νοεμβρίου:

«Σας διαβιβάζουμε, προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περίληψη της 18036/25.11.2020 απόφασης του Υπουργού Τουρισμού με θέμα «Πρόσληψη της Κούμπουλα Κωνσταντίνας, Δημοσιογράφου, σε θέση δημοσιογράφου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπαγόμενο απευθείας στον Υπουργό» και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»

Σε περίπτωση που έχετε την απορία, το ακριβές πόστο της κ. Κούμπουλα ήταν στο πάνελ της εκπομπής  “Annita.gr“, στο κανάλι “Ε“. Είχα μάλιστα συγκινηθεί ιδιαίτερα ακούγοντας μία ιστορία εκεί:

Η αλήθεια είναι ότι το υπουργείου Τουρισμού θα μπορούσε να αξιοποιήσει λίγη παραπάνω ευαισθησία, να τα λέμε όλα.

 

Best of internet