Quantcast
THE STREAM

Tο 2020 δεν έλειψε το σέξι ημερολόγιο με hot αγρότες και αγρότισσες από τα Φάρσαλα

Το ημερολόγιο του χωριού Σκοπιά όχι μόνο κυκλοφορεί κανονικά, αλλά περιλαμβάνει για πρώτη φορά και αγρότισσες


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2020

Το ότι φέτος μας έχουν βρει οι 7 πληγές του Φαραώ δεν είναι αρκετό ώστε να χάσουμε το καθιερωμένο πλέον σέξι αγροτικό ημερολόγιο. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που νεαροί αγρότες και αγρότισσες από το χωριό Σκοπιά Φαρσάλων εκδίδουν ένα κάπως πιο spicy από όσο συνηθίζεται ημερολόγιο για τον πολιτιστικό τους σύλλογο.


Γιατί το φετινό ημερολόγιο περιλαμβάνει άνδρες, αλλά και γυναίκες να ταΐζουν ζώα, να αρμέγουν, να ποτίζουν, να φορτώνουν μπάλες με άχυρο, να σπέρνουν και γενικώς να κάνουν αυτά που κάνουν οι αγρότες. Το πρωτότυπο είναι η σέξι διάσταση της φωτογράφησης, η οποία περιλαμβάνει ημίγυμνους νεαρούς αγρότες και τα καταφέρνει αρκετά καλά να μας πείσει ότι ο αχυρώνας θα είναι το πιο καυτό σημείο συνάντησης το 2021.

Το κόνσεπτ είναι να τραβήξουν τον κόσμο πίσω στα χωριά και στην αγροτική ζωή. Όπως είπε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος:

«Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει.»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γιατί δεν είσαι hot, αν δεν είσαι αγρότ’.

 

Best of internet