Quantcast
THE STREAM

Η πολυπόθητη λύτρωση του κουρέματος θα έρθει ως τη Δευτέρα για τους κατοίκους της χώρας

Κοινώς τα κομμωτήρια ανοίξουν ή το Σάββατο ή την Κυριακή ή τη Δευτέρα, εξαρτάται ποιον πιστεύετε


THE NEWSROOM · 10 Δεκεμβρίου 2020

Η κόμμωση φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή η πιεστική ανάγκη των Ελλήνων, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά από αρκετές βδομάδες ακουρεψιάς, όλοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν λίγο το βάρος στο κεφάλι τους ή να ανανεώσουν το στιλ τους, ενώ αρκετοί μπορεί να μην πρόλαβαν καν να κουρευτούν πριν ξανακλείσουν στα τέλη Οκτώβρη, οπότε αυτή τη στιγμή λογικά λανσάρουν εσθέτιξ ναυαγού.

Έτσι, τα κομμωτήρια παίρνουν την pole position του ανοίγματος των καταστημάτων. Η κατάσταση μάλιστα είναι τόσο πιεστική που υπάρχει ντέρμπι ανακοινώσεων για το πότε ανοίγουν. Από τη μεριά του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα του ότι θα ανοίξουν Σάββατο ή Κυριακή. Ο δε πρόεδρος του επικαλείται σχετική επικοινωνία του με τον Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.»

Αυτός από τη μεριά του δήλωσε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ότι τα κομμωτήρια «έχουν προτεραιότητα» γιατί μπορεί να εξασφαλιστεί εύκολα ο μη συνωστισμός. Από την άλλη, το υπουργείο του δεν επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, με ΜΜΕ αναφέρουν ότι αυτό μάλλον θα γίνει τη Δευτέρα. Το πιο πιθανό είναι ότι η οριστική ημερομηνία θα ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή 11/12.

Εμείς πάντως αφήνουμε την ιδέα με κάθε κούρεμα ο πελάτης να έπινε κι ένα ποτό της επιλογής του, πιστεύουμε ότι θα κινούσε πολύ την αγορά.

 

 

Best of internet