Quantcast
THE STREAM

Βόλος: Μερακλής ζητά από ταξιτζή delivery σουβλάκια, σοκολάτα και καπότες

Όλα τα απαραίτητα για ένα ευχάριστο βράδυ ζήτησε ένας νεαρός άντρας από τα Ραδιοταξί Βόλου


THE NEWSROOM · 9 Δεκεμβρίου 2020

Όπως και να το κάνουμε, η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας 9μμ – 5πμ  δημιουργεί διάφορα προβλήματα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ένα τέτοιο είναι η δυσκολία να προμηθευτείς τα απαραίτητα, αν έχεις ξεχάσει να το κάνεις πριν τις 9. Ακόμα κι αν κάποιος είναι διατεθειμένος να κάνει τον αντάρτη πόλης, δεν είναι καν σίγουρο ότι θα βρει ανοιχτά μαγαζιά.

Άρα, ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να αυτοσχεδιάσει. Κάτι τέτοιο έκανε κι ένας νεαρός κάτοικος Βόλου, ο οποίος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο των Ραδιοταξί Βόλου για να ζητήσει έναν οδηγό που θα του κάνει έκτακτο delivery προϊόντων καθοριστικής σημασίας από τα μαγαζιά της πόλης. Ζήτησε μάλιστα από την τηλεφωνήτρια να του δώσει τον οδηγό, ώστε να του μεταφέρει ο ίδιος την παραγγελία.

Ο λόγος ήταν (λογικά) το περιεχόμενό της: Αυτά που ήθελε ο μερακλής της ιστορίας μας ήταν σουβλάκια από ψητοπωλείο που δεν κάνει ντελίβερι, μία σοκολάτα και προφυλακτικά. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για όλα μα όλα τα απαραίτητα για μία ποιοτική βραδιά.

Σύμφωνα με το τοπικό thenewspaper.gr, ο ταξιτζής κουφάθηκε μεν, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά έφερε εις πέρας την παραγγελία δε. Δεν γνωρίζουμε αν ο μερακλής πελάτης άφησε ένα αληθινά βαρβάτο πουρμπουάρ, αλλά αν δεν το έκανε είναι τελείως μα τελείως απαράδεκτος, αν θέλετε τη γνώμη μας. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, πολλοί Βολιώτες έχουν ζητήσει αυτού του είδους την εξυπηρέτηση από τα ταξί.

Με βάση αυτά που καταγγέλει η συνδικαλιστική ένωση κούριερ και ντελιβεράδων, δεν θα είναι και τόσο περίεργο αν τα ταξί αναλάβουν γενικά τις διανομές:

Best of internet