Quantcast
THE STREAM

Με έγγραφο εμβολιασμού από τη Νέα Τάξη παίζει να μπαίνουμε σε συναυλίες στο μέλλον

Με το δικό του αντιεμβολιαστικό φεστιβάλ ίσως επιχειρήσει να αντισταθεί ο μαχητής Λεωνίδας Μπαλάφας


THE NEWSROOM · 2 Δεκεμβρίου 2020

Ένα καθεστώς μουσικών (και όχι μόνο) διακρίσεων παίζει να καθιερωθεί στο προσεχές μέλλον, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το όχημα μέσω από το οποίο θα εγκαθιδρυθούν οι διακρίσεις αυτές ενδέχεται να είναι το επερχόμενο εμβόλιο, το οποίο θα μας κάνει επίσης δούλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όλα τα υπόλοιπα που ξέρετε.

To concept είναι το εξής: Τα κράτη μέλη της ΕΕ δε θα κάνουν το εμβόλιο υποχρεωτικό, αλλά όποιες και όποιοι το κάνουν θα έχουν προνόμια που οι ανεμβολίαστοι δε θα έχουν. Τέτοια θα είναι το δικαίωμα πρόσβασης σε αεροδρόμια, μπαρ κι εστιατόρια, κινηματογράφους. Και φυσικά, συναυλιακούς χώρους.

Μία παρόμοια ιδέα ακούγεται στη Βρετανία. Η σχετική δήλωση του υπουργού Εμβολιασμού της Βρετανίας ήταν η εξής:

«Εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφοι, αθλητικοί χώροι, πιθανώς θα χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα. Πάροχοι υπηρεσιών θα πουν “αποδείξτε μας ότι έχετε εμβολιαστεί”.»

Η Βρετανία ως γνωστόν την έχει κάνει από την ΕΕ, όμως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκέφτεται σοβαρά να φτιάξει κάτι που λέγεται υγειονομικό διαβατήριο, το οποίο θα είναι το απαραίτητο πάσο ώστε οι πολίτες της ΕΕ να ταξιδεύουν και να συμμετέχουν σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες. Σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ, κάτι αντίστοιχο περνάει από το μυαλό της ελληνικής κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο:

Η ιδέα ενός τέτοιου διαβατηρίου προφανώς είναι ευαίσθητο ζήτημα και σίγουρα περνάει από το αν μπορούν να το κάνουν όλοι αν το θέλουν, κοινώς αν είναι δωρεάν ή έστω πολύ φτηνό. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο ζήτημα, αρκετά σημαντικό.

Όπως όλοι ξέρουμε, υπάρχουν κι οι καλλιτέχνες που δεν γουστάρουν τα σχέδια της Νέας Τάξης. Ο πιο επιφανής ήταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο οποίος εξεγέρθηκε με συνεχόμενα ποστ ενάντια στα εμβόλια, τις μάσκες και όλα αυτά:

«Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.
Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates.

Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.
Αναπνεύστε ελεύθερα!»

Την θαρραλέα στάση του κ. Μπαλάφα είχε σιγοντάρει o επίσημος λογαριασμός των Active Member (δηλαδή, ο BD Foxmoor):

Ελπίζουμε ότι αυτός ο πυρήνας θαρραλέων θα μπορέσει να συγκροτήσει το πρώτο αντιεμβολιαστικό φεστιβάλ, όπου θα μπορούμε να τραγουδήσουμε ενάντια σε τσιπάκια, εμβόλια και 5G, με κάποιες πιθανές συμμετοχές να είναι οι Παπαροκάδες και ο Γρηγόρης Πετράκος:

Best of internet