Quantcast
THE STREAM

Από χρυσό κλουβί θα εργάζεται ο Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε θετικός στον ιό

Ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε τεστ, ανακάλυψε ότι έχει κολλήσει, πήγε σε μερικά κοινωνικά events και μετά απομονώθηκε


THE NEWSROOM · 2 Δεκεμβρίου 2020

Μέχρι την κορυφή της περιφέρειας Αττικής κατάφερε να φτάσει ο άτιμος κορωνοϊός. Ο επίχρυσος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό μετά το τεστ, ευτυχώς χωρίς συμπτώματα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής αποφάσισε να κάνει τεστ όταν έμαθε ότι ένας δήμαρχος με τον οποίο είχε συναντηθεί βρέθηκε κι αυτός θετικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνάντηση, η οποία έγινε την Παρασκευή 27/11, είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Τα δε νέα ότι ο εν λόγω δήμαρχος κόλλησε ήρθαν το Σάββατο 28/11, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Πατούλη. Επίσης, ένας αντιπεριφερειάρχης που συμμετείχε επίσης στη σύσκεψη βρέθηκε θετικός.

«Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός.»

Ο περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μένοντας σε απομόνωση:


Πριν όμως μπει στην απομόνωση, ο κ. Πατούλης πρόλαβε να ολοκληρώσει ένα σημαντικό task. Πιο συγκεκριμένα, ενώ θεωρητικά ήξερε ότι είναι ενδεχόμενο κρούσμα, παραβρέθηκε χτες Τρίτη 1/12  σε εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας της μπασκετικής ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα cozy:

Πάντως, η σύζυγός του κ. Πατούλη, όπως και τα παιδιά τους, φαίνεται ότι ξέφυγαν από τον ιό. Μας ενημέρωσε η ίδια η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη:

Όπως και να’χει, δεν έλειψαν τα γνωστά κακόγουστα αστεία:

Best of internet