Quantcast
THE STREAM

Βρυξέλλες: 25μελή κορωνοπαρτουζίτσα με συμμετοχή ευρωβουλευτή χάλασε η αστυνομία

Το ομαδικό σεξ φαίνεται πως δεν θεωρείται ομαδική άθληση στο Βέλγιο


THE NEWSROOM · 1 Δεκεμβρίου 2020

Μία χαλαρή 25μελή κορωνοπαρτουζίτσα φαίνεται ότι διέκοψαν αγενέστατα οι αστυνομικοί της πρωτεύουσας του Βελγίου. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η εν λόγω παρτούζα, στην οποία συμμετείχε κι ένας άγνωστος μέχρι στιγμής ευρωβουλευτής, ήταν προγραμματισμένη το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε το γραφείο του εισαγγελέα στο τοπικό μέσο Het Nieuwsblad, η ακριβής τοποθεσία ήταν το υπόγειο ενός μπαρ στη Rue des Pierres. Το δε Het Laatste Nieuws αναφέρει ότι οι και οι 25 συμμετέχοντες έφαγαν πρόστιμα, καθώς αυτού του είδους οι συναθροίσεις δεν εξαιρούνται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η δε σύνθεση της παρτούζας περιλάμβανε και αρκετούς διπλωμάτες, πέρα από τον ευρωβουλευτή. Κατά τη La Dernière Heure, ο τελευταίος προσπάθησε να το σκάσει αλλά η αστυνομία τον έπιασε και τον ανέκρινε. Εκτός από όλα τα υπόλοιπα, στο υπόγειο του μπαρ βρέθηκαν και ναρκωτικά. Το ζήτημα σχολιάστηκε ήδη στο Twitter:

Μέτρα ατομικής προστασίας υπάρχουν για κάθε περίσταση:

 

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν θα επικαλεστεί το ευρωβουλευτικό άσυλο για συμμετοχή σε παρτούζα, αν μη τι άλλο θα είναι μάλλον η ιστορική πρωτιά.

Αν πάντως οι Βέλγοι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την ανεξέλεγκτη λίμπιντο της χώρας τους, η Ελλάδα έχει τους ειδικούς επιστήμονες που μπορούν να βοηθήσουν.

Best of internet