Quantcast
THE STREAM

Όταν αντιδήμαρχος που του λείπει το Μπάντεν Μπάντεν νιώθει sad στην τοποθεσία Αθήνα

Εκδρομή στο Μπάντεν Μπάντεν οργανώνει προς τιμήν του ο ιντερνετικός σύλλογος φίλων Άστον Μάρτιν


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπάρχει πιο ισχυρό πράγμα από τη νοσταλγία για τις περασμένες, ευτυχισμένες στιγμές. Απλά εμείς νοσταλγούμε τις παιδικές διακοπές στο χωριό μας στην Αρκαδία, ενώ ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος νοσταλγεί το αμαξάκι του, μία Άστον Μάρτιν, και μαζί με αυτή τις στιγμές που περνούσε στην υπερλούξ λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν, στη Γερμανία.

Μία τέτοια σκέψη μπορεί να ζεστάνει πολλές καρδιές, οπότε ο κ. αντιδήμαρχος αποφάσισε να το μοιραστεί με όλο το FB, μέσα από την σελίδα που χρησιμοποιεί για τον πολιτικό ρόλο που επιτελεί. Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα, η ελπίδα του είναι ότι τα Χριστούγεννα θα καταφέρει να πεταχτεί μέχρι την απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!»

Δε μπορούμε να πούμε, στη φωτογραφία διακρίνεται ένας άνθρωπος που ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή:

Ο κ. Μακρόπουλος είναι αντιδήμαρχος επειδή εξελέγη με  το ψηφοδέλτιο «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, το οποίο μας έχει δώσει την επίσης πολύ δυνατή αντιδήμαρχο, Κατερίνα Γκαγκάκη (εδώ κι εδώ η Οδύσσειά της σε δύο μέρη). Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος, είναι ο αρμόδιος για τα θέματα επιχειρηματικότητας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κίνησή του ανέβασε (τοπικά έστω) τις μετοχές του Twitter και των άλλων social media, όπου το κοινό έσπευσε να τιμήσει την υπέροχη αυτή δήλωση:

Σε ένα σημείο παρενέβη κι ο γνωστός ινφλουένσερ Γιώργος Κύρτσος:

Αλλά το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά:

Πάντως άδικα σχολιάζουν κάποιοι ότι δεν ξέρουν καν που είναι το Μπάντεν Μπάντεν. Έχουμε μορφωθεί από παλιά:

A

Best of internet